ناصحی گفت: در جریان اجرای نظام ارجاع اغلب هزینههای درمانی بیماران با بیمه سلامت خواهد بود و این موضوع از مزایای استفاده افراد از بیمه سلامت است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ناصحی مدیر عامل بیمه سلامت در نشست خبری که روز چهارشنبه در سالن همایش این مرکز برگزار شد، اظهار کرد: در دوماه باقیمانده سال ۹۹ چهار استان کردستان، کرمان، یزد و چهارمحال و بختیاری تحت پوشش صندوق نظام ارجاع میروند و خانوادهها ادامه خدمات پزشک خانواده را نیز در این نظام دریافت میکنند.
وی اضافه کرد: مردمی که دارای دو بیماری مزمن فشار خون و دیابت هستند، در بسته نظام ارجاع توسط پزشکان تحت پوشش دریافت حمایتهای درمانی قرار میگیرند.
مدیرعامل بیمه سلامت خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به بیماریهایی نظیر قلب و انواع بیماریهای چشم نیز در نظام ارجاع تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند و خدمات درمانی مورد نیاز را دریافت میکنند.
ناصحی تصریح کرد: در جریان اجرای نظام ارجاع اغلب هزینههای درمانی بیماران با بیمه سلامت خواهد بود و این موضوع از مزایای استفاده افراد از بیمه سلامت است.
وی یادآور شد: در حال حاضر استان ایلام استان پیشتاز در مبحث نسخه نویسی نوین است و بیش از ۸۰ درصد نسخهها به صورت الکترونیکی صادر میشود.
هزینه ۱۰۰ میلیارد تومانی دفترچههای بیمه سلامت در یکسال!
مدیر عامل بیمه سلامت اضافه کرد: ما ۳۶ میلیون جمعیت را تحت پوشش داریم و در سال ۱۴۰۰ اعتبارات بیمه سلامت ۵۴ درصد افزایش خواهد داشت و در بحث نسخه نویسی الکترونیکی و تعرفهها توجه بیشتری خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: سالانه مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای تهیه دفترچههای درمانی بیمه سلامت هزینه میشود و با تک برگ شدن دفترچهها ۸۰ میلیارد تومان در این بخش صرفه جویی خواهد شد.
ناصحی خاطرنشان کرد: آمادگی صد در صد خود را برای کمک به خرید سخت افزار مورد نیاز بخش دولتی اعلام کردهایم تا بتوانند خدنات خود را به صورت الکترونیکی ارائه کنند و البته فکر میکنم که بسیاری از موسسات درمانی بخش دولتی نتوانند هزینههای لازم را تامین کنند.
وی همچنین گفت: پس از برگزاری جلساتی با وزیر بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و بیمههای کشور تعرفههای جدید پزشکی تا اسفند ماه و پایان سال جاری تعیین و اعلام خواهد شد.
مدیرعامل بیمه سلامت تصریح کرد: شیوع کرونا باعث شده است تا تعرفهها در طول سال گذشته افزایش پیدا نکند و در سال آینده نیز مواردی، چون توان مالی مردم و شرایط اقتصادی آنها و همچنین وضعیت نیاز جامعه پزشکی تعرفهها را افزایش خواهیم داد.
ناصحی افزود: پیشنهاد ما در سازمان بیمه سلامت افزایش ۲۰ تا ٢۵ درصدی تعرفههای پزشکی است که البته این افزایش هنوز به طور دقیق مشخص نیست.
وی گفت: مشوقهایی را برای پزشکان در نسخه نویسی الکترونیکی در نظر گرفتهایم و البته تا اجرایی شدن همگانی این طرح فاصله زیادی داریم و اجرای هر چه بهتر این طرح به همکاری بین بخشی پزشکان و نهادهای مربوطه نیاز دارد.
مدیرعامل بیمه سلامت گفت: ما سازمانی هستیم که تولید درآمد نداریم و هنوز هیچ اعتبار اضافهای برای تهیه و خرید واکسن کوید ۱۹ نداریم و البته هنوز هیچ واکسن خارجی هم وارد کشور ما نشده است.
ناصحی تصریح کرد: متاسفانه ما در حال حاضر یکی از پر مصرفترین کشورها در مصرف دارو در دنیا هستیم و باید کم کم مصرف دارو و تجویز آن توسط پزشکها را منطقیتر از قبل کنیم.
وی اضافه کرد: افرادی که بدون داشتن هیچ گونه بیمهای به بیماری کرونا مبتلا شوند، تحت پوشش خدمات بیمه سلامت قرار میگیرند و ما در این میان فاکتور ارزیابی وسع را حذف کردهایم.