از نظر اصلاحطلبان رئیسجمهور در کشور هیچکاره است و اختیاری ندارد. این سخن البته بیشتر معطوف به زمانی است که آنها در موضع پاسخگویی هستند و قرار است بابت اقدامات کرده و ناکرده خود در سالهایی که قدرت را در اختیار داشتهاند توضیح دهند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، از نظر اصلاحطلبان رئیسجمهور در کشور هیچکاره است و اختیاری ندارد. این سخن البته بیشتر معطوف به زمانی است که آنها در موضع پاسخگویی هستند و قرار است بابت اقدامات کرده و ناکرده خود در سالهایی که قدرت را در اختیار داشتهاند توضیح دهند.
در غیر از آن ایام، با تمام توان وارد رقابتها میشوند و وعدههای آنچنانی صد روزه و یک ساله و چهارساله میدهند. دست آخر اگر پیروز انتخابات باشند با «نگذاشتند کار کنیم» و «اختیاراتمان کم است» از پاسخگویی فرار میکنند و اگر پیروز نشدند هم یا «تقلب شده» و یا «رد صلاحیت گسترده» باعث شده کاندیداهای اصلی اصلاحطلبان در صحنه نباشند!
به گزارش رجانیوز؛ عصر یکشنبه گروه موسوم به نهاد اجماعساز اصلاحطلبان تشکیل جلسه داد تا رئیس و اعضای هیات رئیسه خود را انتخاب کند و بهزاد نبوی به عنوان رئیس موقت انتخاب شد.
بهزاد نبوی از جمله کسانی است که در حرکتی اعتراضی، سال ۹۲ در انتخابات شرکت نکرده بود و حالا به عنوان رئیس گروهی از اصلاحطلبان برگزیده میشود که قرار است برای انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا معرفی کنند. او همچنین مدعی شده بود که اختیارات رئیسجمهور «کم و محدود» بوده و «رئیسجمهور ۱۰-۱۵٪ بیشتر اختیار ندارد». نبوی البته برای فرار از پاسخگویی درباره همان ۱۰-۱۵٪ که هشت سال در اختیار همفکران او قرار داشته، ادعا کرد «روحانی همان ۱۰-۱۵٪ را هم نداشته است» و به این ترتیب خیال همه را از بابت پاسخگویی راحت میکند.
به نظر میرسد خطوط اصلی تفکر او و همقطارانش در رفتار و گفتارشان کاملا عیان است. آنها برای پیروزی در انتخاباتی که ۱۰-۱۵٪ قدرت را به دست میآورند، کل توان جبهه اصلاحات را متمرکز میکنند و در این راه، امثال عارف را هم از سر راه برمیدارند، اما در وقت پاسخگویی، از کمبود اختیارات مینالند و ریشه مشکلات را به خارج از کشور حواله میدهند. این روند البته یک معنا بیشتر ندارد و آن این است که هر آن چه طی این هشت سال در سرپوشگذاری بر ناکارآمدی حسن روحانی و دولت او شنیده شده، قرار است در صورت پیروزی به مدت چهار سال دیگر مجددا تمدید شود.