به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه سمنان و دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران گفت: این کنگره علمی پس از چهار روز برگزاری و با برگزاری کارگاهها، ارائه سخنرانیهای علمی و مقالات به کار خود پایان داد.
شمس الضحی ابوالمعالی با اعلام این خبر گفت: در آئین اختتامیه این کنگره بین المللی میزگرد دوم همکاریهای دانشگاه سمنان و شبکه یونسکو برگزار و درباره طرحهای ارائه شده بحث و تبادل نظر شد.
ابوالمعالی با بیان اینکه چندی پیش و با انعقاد تفاهم نامه همکاری با شبکه یونسکو، دانشگاه سمنان، موفق به عضویت در این شبکه و ایجاد دفتر و آزمایشگاه آموزشی و تحقیقاتی علوم زیستی در سطح همکاریهای منطقهای و بین المللی در این دانشگاه شد، افزود: در این میزگرد اطلاعات مربوط به ایجاد دفتر یونسکو و آزمایشگاه مرجع یونسکو در دانشگاه سمنان ارائه شد.
مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه سمنان و دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران تصریح کرد: در این آئین طرح مربوط به مهار ملخ از سوی دانشگاه تهران ارائه و دانشگاه سمنان نیز در اجرای آن مشارکت خواهد کرد.
وی اظهار داشت: دانشگاه سمنان نیز طرح پیشگیری و درمان بیماری کووید ۱۹ با استفاده از ترکیبات طبیعی گیاهی را مطرح کرد که قرار است فاز تحقیقاتی آن از اسفند آغاز شود.
ابوالمعالی قدردانی از سه دانش آموز المپیاد زیست شناسی استان را از دیگر برنامههای آئین اختتامیه بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران در دانشگاه سمنان برشمرد و گفت: انتخاب مقالات برتر این کنگره به دلیل سطح بالای علمی ومقالات نیازمند بررسی بیشتر است و نتایج تا سه روز آینده اعلام خواهد شد و مقالات منتخب، امکان انتشار در مجلات معتبر حوزه زیست شناسی را که از سوی انجمن زیست شناسی ایران منتشر میشود به دست خواهند آورد.
مدیر گروه زیست شناسی دانشگاه سمنان و دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره ملی و نهمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران با بیان اینکه حدود ۸۰۰ مقاله از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود، افزود: از این تعداد ۷۰۰ مقاله پذیرش شد که حدود ۲۰۰ مقاله به صورت سخنرانی و حدود ۵۰۰ مقاله هم به صورت پوستر در مدت برگزاری این کنگره بین المللی ارائه شد.
به گفته وی، اساتید و پژوهشگران شناخته شده داخلی و بین المللی در حوزه زیست شناسی از کشورهای ایران، انگلیس، کانادا، ارمنستان، هند، پاکستان، بولیوی و اسپانیا در مدت چهار روز برگزاری این کنگره بین المللی حضور داشتند.