به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در نشست کمیته شوراها و مدیریت شهری و روستایی معاونت اقشار ستاد آیت الله رئیسی که شامگاه شب گذشته (سهشنبه ۱۸ خرداد) برگزار شد، با اشاره به طرح درآمدهای پایدار شهرداریها، اظهار داشت: در روزهای اخیر در کمیسیون اقتصادی مباحثی در مورد درآمدهای پایدار شهرداریها مطرح شد که مفصل بحث کردیم.
وی ادامه داد: یکی از اتفاقات خوب این است که امیدواریم شورای نگهبان تا پایان تیرماه اصلاح قانون مالیات ارزش افزوده را تایید کند و قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده اعمال شود. یکی از سرفصلهای این قانون افزایش سهم پایدار شهرداریها نسبت به قانون فعلی است، که خبر خوبی تلقی میشود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: پیش از این قانون مالیات بر ارزش افزوده به صورت آزمایشی اجرا میشد که مشکلات آن را برطرف کردیم، لذا این قانون بعد از حدود چهار سال در تابستان نهایی میشود.
پورابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فضای جامعه و انتخابات، تصریح کرد: از زمان جنگ دو جریان فکری در جامعه شکل گرفت، جریان اول بر ایستادگی و مجاهدت در برابر دشمن تاکید میکرد و جریان دوم تحت عنوان وطن پرست پیشنهاد میکرد که به جای جنگ، بخشی از خاک ایران را بدهیم و کار را تمام کنیم.
وی افزود: ایده اصلی این افراد این بود که میگفتند خوزستان را به صدام بدهیم و جنگ به اتمام برسد، به عقیده آنها ایران تا یکماه میتوانست به مقاومت و جنگ ادامه دهد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرفداران FATF پایبند به آن نیستند، اظهار کرد: چند سال قبل یک جریان عبری، عربی، انگلیسی و آمریکایی تشکیل شد و ضمن تقویت تکفیریها، بحث FATF را مطرح کردند.
پورابراهیمی ادامه داد: این در صورتی است که خود این کشورها یکبار شفافیت نکردند و به جای آن تکفیریها را تقویت کردند، در همین زمان بحث سقوط بشار اسد مطرح شد که با ایستادگی این اتفاق نیافتاد.
وی افزود: اگر تفکر ایستادگی باشد نتیجه آن مدد الهی خواهد بود چراکه باور به ارزشها کمک خداوند را به همراه خواهد داشت، لذا با تفکر ارزشی میتوان با اقتدار با دشمن روبرو شد. البته اگر دعای خانواده شهدا نبود معلوم نبود که جمهوری اسلامی میماند یا خیر.
رئیس کمیته اقتصادی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گریزی هم به مناظرات اخیر و مباحث مطرح شده در آن زد و گفت: در مناظرات برخی میگویند اگر FATF و تحریم حل شود، کشور را اداره میکنیم، در صورتی که افراد باید در جنگ خود را اثبات کنند.
پورابراهیمی خاطرنشان کرد: همچنان که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند اگر کشوری به توانمندی رسید میتواند اثر تحریمها را به حداقل ممکن و صفر برساند. افرادی که به عرصه آمدند خودشان با دست خود میگویند که چه اقداماتی میتوانند انجام دهند.
وی ادامه داد: اگر مسئولین اعتقاد داشته باشند با وجود تحریم هم میشود، کشور را اداره کرد و کاری کرد که تحریم کارکرد خود را از دست بدهد. زمانی که در اوج تحریم بودیم برخی به دشمن علامت میدادند، اگر محاسبات مادی باشد، نمیتوان حرکت کرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صحبت این نیست که کاندیدای سیاسی معرفی کنیم، صحبت این است که اگر کسی میخواهد موفق باشد باید معتقد باشد که با وجود تحریم میتواند از این شرایط اقتصادی موفق بیرون بیاید.
پور ابراهیمی با اشاره به منویات اخیر مقام معظم رهبری در مورد مجلس ابراز کرد: مقام معظم رهبری هیچ دورهای مانند این دوره را تایید نکرده است، ایشان فرمودند، نمایندگان در مجلس بمانند، اما یکی از دلایلی بنده و همکارانم به میدان آمدیم، شرایط سخت کشور است، لذا از کاندیدای جریان انقلاب حمایت میکنیم، اما بعد از اعلام نتایج در برخورد دولت ذرهای از منافع ملی و مواضع خود کوتاه نمیآییم.
وی در پایان یادآور شد: شاخص سالم اقتصادی برای عملکرد دولت فعلی وجود ندارد و مانند شهر خراب شده و شاخصهای کلان اقتصادی دچار چالش شدند. اگر جریان انقلاب مدیریت امور را در دست بگیرد مجموعه مسائل و مشکلات میتواند در میان مدت و بلند مدت با نگاه تخصصی، دهه پنجم انقلاب را به دهه اقتدار اقتصادی تبدیل کند. البته اگر کسی از روز اول اعلام کند پیروز است این سم مهلک محسوب میشود.