گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در روزهای اخیر تجمعاتی در تهران و مشهد بهمنظور رسیدگی به پرونده ارز دیجیتالی کینگ مانی صورت پذیرفته است.
این تجمعات در مقابل شرکت بادران گستران تهران، فدراسیون فوتبال و دادسرای ناحیه ۳۱ تهران صورت گرفت.
اما ماجرای ارز دیجیتالی کینگ مانی و شرکت بازاریابی شبکهای بادران گستران چیست؟
شرکت بادران گستران در ششم مهرماه سال ۱۳۸۹ به ثبت رسید و بهعنوان یکی از اولین شرکتهای بازاریابی شبکهای کشور شناخته میشود.
فریدون قربانیان مشهدی و سید شهره موسوی بهعنوان اولین مؤسسان این شرکت شناخته میشوند و همواره در طول این سالها در هیئتمدیره شرکت حضور داشتهاند. البته اعضای خانواده این دو فرد (فرشید، فرنوش، شیدا قربانیان) نیز در برهههای زمانی مختلف نیز در هیئتمدیره مسئولیتهایی را برعهده داشتهاند.
از سوی دیگر، این شرکت سرآغاز برای ثبت شرکتهای دیگر توسط این مجموعه بوده است. به طور مثال بر اساس اطلاعات موجود در تارنمای rasm.io شهره موسوی در ۱۴ شرکت و فریدون قربانیان در ۹ شرکت سمتهای مختلفی را دارا هستند.
دو مؤسس اصلی شرکت یعنی فریدون قربانیان و شهره موسوی پیش از در سال ۱۳۸۶ شرکتی با نام شرکت مجتمع نیروگاههای فراگامان را تأسیس کرده بودند. این شرکت در حوزه طراحی نیروگاههای برقی و آبی فعالیت داشت و در سال ۱۳۹۳ اعلام ورشکستگی کرد.
این در حالی بود که در سال ۱۳۸۷ بخشی از سهام این شرکت (۱۰ درصد) در بورس به فروش رسید.
بر اساس اطلاعات موجود در خردادماه ۱۳۸۷، شرکت مجتمع نیروگاههای فراگامان اطلاعیه زیر را منتشر کرد.
«در راستای تحقق آرمانهای مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران و گسترش کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر مشارکت آحاد مردم در حرکتهای زیربنایی و توزیع مناسب فرصتهای سرمایهگذاری در صنایع مادر و سودآور در میان اقشار مختلف مردم بخصوص نیروهای متخصص، شرکت جوانههای شرق سهامدار عمده شرکت مجتمع نیروگاههای فراگامان (سهامی عام) که در خصوص احداث نیروگاه و تولید برق از طریق انرژیهای نو فعالیت مینماید ۱۰ % از سـهام این شرکت را بهصورت فروش سـهام مـمتاز و امتیاز حقتقدم آن عرضـه میدارد.»
این شرکت پس از اعلام ورشکستی اعلام کرد که سهامداران میتوانند سهام خود را به قیمت ۱۳۰ تومان واگذار کنند. با وجود اعلام ورشکستگی، اطلاعات شفافی در این زمینه وجود ندارد.
قربانیان و موسوی همزمان با فعالیت در شرکت فراگمان، بادران گستران را تأسیس کردند. پس از ورشکستی فراگمان، تمرکز اصلی بر بادران گستران و شرکتهای دیگر شد.
همایشهای گسترده، سمینارها، تبلیغ دهانبهدهان، خرید تیم فوتبال، سرمایهگذاری در فیلمها و.... سبب شد، بادران در تمام نقاط کشور شنیده شود و بازاریابان متعددی جذب این شرکت شوند.
بهمانند سایر شرکتهای بازاریابی شبکهای، لیدرها و سخنرانان همایشها، بازاریابی شبکهای را سبک جدید بازاریابی و بازاریابی شیوه فعلی را سنتی عنوان میکردند. درواقع در زمان عضوگیری، به افراد جدید اعلام میکردند که بهزودی شیوه سنتی بازاریابی از بین خواهد رفت و اصول فروش زین پس بر اساس بازاریابی شبکهای خواهد بود.
درحالیکه این شیوه بازاریابی از سال ۱۹۳۰ پایهگذاری شده بود (رجوع شود به گزارش اول شبکه فساد).
زمان به جلو رفت و شرکت پلنهای مختلفی برای بازاریابان خود باز کرد. بوست کارت، بادران لایف و پلن بینالملل بخشی از فعالیتهای شرکت در سالهای اخیر بود. اما ماجرای اصلی این شرکت به پروژه معرفی کینگ مانی و ازدسترفتن سرمایه مردم مربوط میشود.
محسن ... یکی از مالباختگان این ارز دیجیتالی ماجرای حضور خود در شرکت بادران گستران را اینگونه بیان میکند: «اواخر سال ۹۴ وارد شرکت بادران شدم. در یکی از جلسات اعلام شد که شرکت پنل بینالملل را فعال کرده است و ما با خرید آن جایگاه را فعال کردیم. بنا شده بود که زیرمجموعه خارجی جذب شود و پورسانت بینالمللی بهصورت باینری (همانند کوئست) دریافت کنیم. هر دونفری که خرید میکردند ۳۰ یورو پاداش دریافت میشد و من هم بهصورت یورو پورسانت میگرفتم. شرکت اعلام کرد که شما علاوه بر یورو میتوانید ارز دیجیتالی هم دریافت کنید. من، چون با ارز دیجیتالی مشکل داشتم، تمام پورسانت را یورو دریافت میکردم، ولی شرکت اعلام کرد که دیگر امکان پرداخت یورو نیست و شما باید ارز دیجیتالی بهعنوان پورسانت کارهای خود دریافت کنید. در ابتدا بیتکوین بود و پس از مدتی کینگ مانی بهعنوان ارز دیجیتالی معرفی شد. اوایل سال ۹۹ utbyte که توسط لیدرهای شرکت معرفی شده بود اعلام کرد شما باید احراز هویت شده و با پاسپورت مجدداً جایگاه ما فعال شد. یکی از لیدرهای اصلی شرکت به نام «م. ف» اعلام کرد که کینگ مانی شما رو ثروتمند خواهد کرد. پس از مدتی به ناگاه سایت بادرانای اف که به افراد خارجی نظیر افغانها، عراقیهای و گرجستانیها بوست کارت فروخته میشد، بسته شد. درهرصورت ما برای پورسانت خودمان کینگ مانی میگرفتیم. مهر سال ۹۹ بود که بیتکوین رشد کرده بود و من حدود ۱۵۰ میلیون سرمایه خودم را وارد utbyte کردم و ابتدا ۴ تا کینگ مانی خریدم و بعدش آن را به بیتکوین تبدیل کردم. ازآنجاییکه به شرکت اعتماد داشتم، منتظر بودم وقتی قیمت بیتکوین بالا رفتم سرمایه خودم را خارج کنم. به ناگاه سایت اعلام کرد برداشت بیتکوین بسته شده و تا فروردین همینطور بود. قیمت بیتکوین تا ۶۴ هزار دلار هم رسیده بود، ولی ما نمیتوانستیم ارز خود را خارج کنیم. هفتم یا هشتم فروردین بود که سایت بهروزرسانی شد و تا ۳۰ فروردین که ما متوجه شدیم بیتکوینهای ما برداشته شده و تبدیل به کینگ مانی شد. آن زمان من ۰.۶۷ بیتکوین داشتم که به پول آن زمان حدود یک میلیارد تومان میشد. هر چه پیگیری کردیم که چرا بیتکوین ما به کینگ تبدیل شده کسی پاسخگو نیست. از آنجا بود که شکایت ما آغاز شد.»
این مالباخته در خصوص پروژه بادران لایف نیز گفت: «از هر فرد دو میلیون و ۱۸۰ هزار تومان میگرفتند و کارت بانک ایرانزمین با لوگو شرکت فخر ایرانیان به افراد داده میشد. قرار بود با این کارت ماشین، خانه، طلا و ... اقساطی بخریم و یا از تخفیف هتلهای استفاده کنیم که اسفند و بهمن اعلام کردند سایت در حال بروز رسانی است و آن هم هیچ خدماتی نداده است»
درصورتیکه ۵۰۰ هزار نفر جهت خدمات بادران لایف سرمایهگذاری کرده باشند، هزار و ۹۰ میلیارد تومان پول نصیب شرکت شده که بخشی از آن بهعنوان پورسانت پرداخت شده است.
مصاحبه میدانی با دهها فرد نشان میدهد که این پروژه منفعتی برای اعضا نداشته است.
به طور مثال در تارنمای baadraan.life بخشهای پزشکی و سلامت، رزرو هتل و باشگاه مشتریان قرار داشته است.
بررسی اینسایت نشان میدهد که قسمت پزشکی خدماتی ارائه نمیدهد و قیمت رزرو هتل در اینسایت مشابه با قیمت سایتهای دیگر است.
البته در سایت قسمت امدادخودرو وجود داشته که هزینه آن ۷۰۰ هزار تومان است.
در ماههای اخیر برخی از خبرگزاری ها اقدام به انتشار گزارشی مبنی بر کلاهبرداری شرکت بادران کرده بودند که با واکنش تند این شرکت مواجه شدند. اما در بررسی مدارک و شواهد موجود، ماجرا کاملاً بر ضرر شرکت بادران بوده و این شرکت باید در این زمینه پاسخگو باشد.
کینگ مانی در اولین روز آگوست سال ۲۰۱۹ میلادی راهاندازی شد و در مقطعی هر دو کینگ مانی برابر با یک بیتکوین بود.
اطلاعات منتشر شده در صفحات فضای مجازی بازاریابان و لیدرهای فعال شرکت بادران نشان میدهد که این ارز توسط این افراد معرفی شده است و بهنوعی علت شکلگیری حجم کثیری از خریدها به معرفی این ارز دیجیتالی توسط شرکت بادران مربوط بوده است.
همچنین اطلاعات درج شده از تارنمای کینگ مانی (kingmoney.io) راز سر به مهر این پرونده را بازگو میکند. بررسی سایت کینگ مانی نشان میدهد که توسعه دهندگان این رمزارز مشخصات واقعی خود را درج نکرده و فقط به یک آدرس اکتفا کردهاند. همچنین در خصوص الگوریتم کینگ مانی اطلاعاتی ارائه نشده است.
از سوی دیگر این ارز در صرافی utbyte خریدوفروش میشود که اطلاعات قبل از فیلترینگ این تارنما از Alexa نشان میدهد که کاربران آن فقط ایرانی بودهاند و در حال حاضر این تارنما اجازه این رصد را حذف کرده است. درواقع مؤسسین کینگ مانی و صرافی utbyte امکان رصد و بررسی میزان بازدیدکنندگان بر اساس کشورهای مختلف را در Alexa مسدود کردهاند.
درواقع بررسی سایت کینگ مانی نشان میدهد که این ارز به شرکتی به نام «Sweden Invest AB» تعلق داشته است. عجیب اینجاست که در آپدیت جدید اینسایت AB به GE تغییر کرده است که عکسهای گرفته شده در ماههای اخیر این موضوع را ثابت میکند.
بررسی گروه سرمایهگذاری سوئدی AB ماجرای ارتباط بادران و کینگ مانی را افشا میکند. درواقع بر اساس اطلاعات موجود در سامانههای مربوط به شرکتهای سوئدی، اعضای هیئتمدیره این شرکت سوئدی، رضا خلیلی، سید شهره موسوی و فریدون قربانیان مشهدی هستند.
البته پرونده تخلف این شرکت فقط محدود به این موارد نیست. برخی از اهالی کشور افغانستان نیز در خصوص کارتهای این شرکت و معرفی کینگ مانی معترض بوده و به دلیل عدم حضور در ایران، پرونده آنها بررسی نشده است.
باوجوداینکه در مهرماه برخی از اعضای اصلی خریدوفروش رمزارز جعلی کینگ مانی توسط سربازان گمنام امام زمان دستگیر شدهاند، اما هنوز ابعاد دقیق این پرونده روشن نشده است و خریدوفروش این ارز توسط برخی از افراد در فضای مجازی انجام میشود.
همچنین شهره موسوی بهعنوان یکی از افراد تأثیرگذار این پرونده بهعنوان یکی از اعضای اصلی فدراسیون فوتبال مشغول به فعالیت است.
از سوی دیگر مدارک (صدای برخی از افراد اصلی این شرکت) نشان میدهد که پیشنهادی مبنی بر تعطیلی این شرکت و تاسیس شرکت دیگری مطرح شده تا به گونه دیگری اعضا به فعالیت خود ادامه دهند (صحت صداهای ارسال باید توسط مراجع ذی صلاح مورد بررسی قرار گیرد).
باوجوداینکه مقام معظم رهبری در خصوص عدم افشای اسامی افراد پیش از اثبات جرم تاکید داشتهاند، اما ذکر این نکته ضروری است که مسئولان شرکت بادران در خصوص این پرونده پاسخگو نبودهاند و خبرگزاری دانشجو با کنار هم قراردادن این پازل به دنبال پاسخگو مسئولین این شرکت بوده است.
از سوی دیگر رسالت خبری ایجاد میکند، با پرداخت دقیق به اینگونه خبرها، آگاهسازی سریع صورتگرفته، تا افراد بیشتری سرمایه خود را از دست ندهند.
همچنین در گزارش اول فساد، به موضوع دورزدن قانون وزارت صمت توسط شرکت بادران گستران اشاره شد که تا به امروز نیز پاسخی در این زمینه از سوی این شرکت منتشر نشده است.
بیصبرانه منتظر رسیدگی این پرونده از سوی قوه قضائیه و همچنین پاسخگویی مسئولین شرکت بادران گستران در خصوص کینگ مانی و سایر مسائل مربوط به این شرکت هستیم.
با این تفاوت که هر چند وقت یکبار، شیوه ی کلاهبرداری شو تغیر میده
و همه ی این پولا رو خانواده ی قربانیان به جیب میزنن که ایشالله خرج مرگ و میر و کفن و دفن شون یشه
و همینطور متاسفام برای مردمِ احمقِ این جامعه که گولِ این بادرانی های پیزوری رو میخورن
اینا به عشق بنز و بی ام وه و پشکل میان مخ شماها رو میخورن با کلی وعده های چرت و پرت و تهشم که کل زندگیتونو باختین یه دلیل میارن که تقصیر و بندازن گردن خودتون . مراقب باشین تو پاچه تون نره. هرکی دییدین تو بادرانه ازش فرار کنین . اینا از غیب میان و فوق العاده مهربون، میخان بیان شما رو پولدار کنن (ارواح ننه شون)
گزارش خیلی خوبی بود ،امیدوارم این بادران و لیدرهاش رسوا بشن ،این کلاهبردارها ودزدای مدرن
مطمئنا اگر طرف حساب این ارزها و شت کویین ها شرکت خاصی در ایران بود الان جلو اونها هم صف کشیده بودند. در ثانی شرکت بادران هیچ اصرار و سفارشی در سرمایه گذاری روی این ارز نداشته است. در واقع این تیمها هستند که توهم یک شبه پولدار شدن اونها رو از مسیر بازاریابی شبکه ای منحرف کرده و تمرکزشونو روی سرمایه گذاری رو ی ارزی کردن که فقط در یک صرافی اونم نه معتبر وجود داشت . من هم به عنوان یک بازاریاب وقتی سود سرمایه گذاری در این ارز را دیدم خواستم سرمایه گذاری کنم و وقتی با لیدرم مشورت کردم گفت صاحب اختیاری ولی اینو بدون که سرمایه گذاری دوسر دارد یکی سود و یکی زیان و این یک ارز نوپاست و در آینده افت و خیز زیادی داره و تو باید تمرکزتو بذاری روی بازاریابی شبکه مبنی بر ام ال ام یا همون شبکه سازی بر مبنای فروش و مصرف کالا که من با این کار درآمد خوبی رو تجربه کردمو اونجا فهمیدم یک تیم خوب چقدر اهمیت داره.
در ادامه ... توجه ..... موسسه میزان . فرشتگان . شرکتهای یکشبه . بورس . ارزهای دیجیتال . پدیده . یونیک فایننس . و خیلی از شرکتهایی که در غالب یک سایت از بیرون کشور دارند اداره میشن.و پولهای نجومی از جیب ملت می برند. نقطه مشترک همه اینها *مردم ساده لوح هستند* . و اینها هستند که باید مجرم شناخته بشن و محاکمه بشن. اینهایی که توهم پولدار شدن بدون تلاش دارند. اینهایی که تمام تقصیرها و تجارب خودخواهانه و منفی خود را میخواهند گردن دنیا بیاندازن و گوششان هم اصلا بدهکار نیست. من افتخار میکنم به شرکت بادران که با تولید کالای ملی و ایجاد بستر کار و کار آفرینی چه در عرصه سنتی و چه در عرصه نوین سعی دارد این اقتصاد به گل نشسته را رونقی ببخشد. حداقل اگر اشتباهاتی داشته میدانم سعی در ساختن بهترینها را هم برای این مرزو بوم دارد. نه شرکتها و کسانی که فقط در پی تخریب این مردم و مرز و بوم هستند. شرکت بادران را از کسانی نپرسید که سودجو بوده اند و هستند . از آنهایی که توهم یکشبه پولدار شده داشتند نپرسید. از کسانی بپرسید که بواسطه کار در این شرکت و کارخانه هایش گذران زندگی میکنند و از بازاریابانی بپرسید که با یک روش اصولی و بدور از هر توهمی با تلاش و رشد مهارتهایشان توانسته اند با درامد و رشد شخصی خوبی برسند و برسانند. خدا را شکر.