به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، سجاد صفار هرندي كه عصر امروز در نشست خبري تحليل و بررسي راهبردهاي سياست خارجي دولت نهم و سفر اخير سولانا به تهران در دفتر مركزي جامعه اسلامي دانشجويان سخن مي گفت، با اشاره به اينكه نظام جمهوري اسلامي از آغاز خود بنا بر ماهيت انقلاب اسلامي در برهه هاي مختلف يك مواجهه ناگزير با نظام سلطه جهاني داشته است، اظهار داشت: نظام امپرياليسم جهاني همواره سعي كرده در عرصه هاي مختلف با ايجاد جنگ، ترور و تحريم هاي اقتصادي مانع تداوم و بقاء انقلاب اسلامي شود.
وي با تاكيد بر اينكه دشمنان، تغيير در ساختار نظام را يكي از راهبردهاي اساسي خود تلقي كرده بودند، تصريح كرد: تحولات بعد از سال هاي 78 و 79 و به خصوص شكست اصلاح طلبان افراطي، اين احساس را در غرب ايجاد كرد كه تمركز و گذاشتن تمام توان بر تغيير ساختار در ايران به جايي نمي رسد.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران با بيان اينكه دشمنان پس از شكست در تغيير ساختار نظام جمهوري اسلامي به دنبال تغيير رفتار براي تحت فشار قرار دادن كشور برآمدند، افزود: مهمترين اتفاقي كه در چارچوب اين استراتژي رخ داد موضوع پرونده هسته اي از سال 82 بود كه سعي مي شد با تبليغات، جنگ رواني و سوء استفاده از نهادهاي بين المللي، نظام را تحت فشار قرار داده تا به بهانه انرژي هسته اي فعاليت و رفتار بين المللي نظام جمهوري اسلامي را تحت تاثير قرار دهند.
صفار هرندي با اشاره به اينكه پس از حدود دو سال و نيم تعليق، بسته اي از سوي سه كشور اروپايي به ايران در بهار 84 داده شد كه طبق آن ايران مي بايست به عنوان پيش شرط مذاكرات، فعاليت غني سازي را براي هميشه متوقف كند و به سازمان تجارت جهاني بپيوندد، گفت: با روي كار آمدن دولت نهم و سياست خارجي فعال آن خوشبختانه فعاليت هسته اي از حالت تعليق درآمد و چرخه سوخت هسته اي تكميل شد.
وي با بيان اينكه فضاي سياست خارجي دولت نهم مورد پذيرش غرب نبود، اذعان داشت: باتوجه به اينكه ارجاع پرونده هسته اي ايران به شوراي امنيت و صدور سه قطعنامه عليه ايران به جايي نرسيد، بنابراين با پيروزي اصولگرايان در ايران، پيروزي حماس در فلسطين و حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه، غرب ضعف خود را در منطقه احساس كرد و به دنبال به زانو درآوردن ايران برآمد.
اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه جديدترين راهبرد غرب، فاصله انداختن بين ملت و دولت ايران است، خاطرنشان كرد: كل ماموريت سولانا نيز در سفر به ايران در همين راستا بوده و اين موضوع مانوري براي تحت تاثير قرار دادن افكار عمومي داخلي و جهاني و در واقع انداختن توپ در زمينه بازي ايران است.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران با بيان اينكه بسته پيشنهادي جديد اتحاديه اروپا و نمايندگان 1+5 به معناي دقيق كلمه يك بسته پر از خالي است، افزود: عمده مباحثي كه به عنوان امتياز و هديه در اين بسته بوده همان حقوق مسلم ملت ايران است كه قبلاً نيز اين مساله مطرح شده بود.
وي با بيان اينكه بخشي از مطالب ديگر اين بسته مثل بلاهاي طبيعي و محيط زيستي بيشتر به يك شوخي شبيه است، گفت: اگر نكاتي هم در اين بسته باشد بيشتر جوهر روي كاغذ است كه قدرت هاي غرب براي منافع خود نگاشته اند.
صفار هرندي با اشاره به اينكه قدرت هاي غربي بنا بر منافع خود به قواعد حقوقي و بين المللي توجهي نمي كنند، افزود: در چنين شرايطي چه تضميني وجود دارد كه به وعدههاي آنها عمل كنيم.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران با تاكيد بر اينكه موضع ملت ايران در برابر پرونده هسته اي از موضع دولت تندتر است، خاطرنشان كرد: از نظر مردم بهره مندي صلح آميز هسته اي يك حق غير قابل مذاكره بوده و اگر دوستان هم بخواهند معامله كنند قطعاً مردم و نخبگان اجازه اين كار را به آنها نخواهند داد./انتهاي پيام/