به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، انیمیشن «داستان پدر» به کارگردانی شهریار فراش بیرانوند و از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به روایت داستان پدری میپردازد که قهرمان زندگی پسرش میشود.
شهریار فراش بیرانوند درباره چگونگی شکلگیری ایده انیمیشن «داستان پدر» گفت: ایدههای مختلفی در ذهن داشتم، اما به دنبال پروژهای بودم که مناسب کودکان باشد و داستانی ساده و گیرا برای جذب مخاطب کودک و خانواده داشته باشد. به همین دلیل این سوژه را انتخاب کردم که اگرچه مناسب جشنوارههاست، اما مختص جشنواره و فقط برای بزرگسالان ساخته نشده است.
وی با اشاره به تلاشش برای به تصویر کشیدن قهرمانهایی از زندگی واقعی تصریح کرد: همیشه قهرمانهایی در کتابها میبینیم، اما من میخواستم قهرمانهایی واقعی در دنیای بیرون را معرفی کنم. آدمهایی که در اطراف ما حضور دارند و ممکن است الگوی زندگی ما باشند.
بیرانوند با تاکید بر اینکه نقش اصلی این انیمیشن پدر است، عنوان کرد: درست است که ما در طول کار بیشتر کاراکتر پسر را میبینیم، اما کاراکتر تاثیرگذار که قصه را پیش میبرد پدر است. این انیمیشن با تکنیک ۲ بعدی دیجیتال تولید شده و دیالوگ محور نیست.
وی افزود: دکوپاژ، طراحی کاراکترها و استوری برد این درام ۸ دقیقهای به پایان رسیده و در حال حاضر استوری ریل کار در حال انجام است که تا هفته بعد تمام خواهد شد. پیش بینی میکنم «داستان پدر» سال آینده آماده نمایش شود. بخش زیادی از امور تولید را خودم به تنهایی انجام میدهم. کامیار شفیعپور بخش جلوههای ویژه و کامپوزیت را برعهده دارد و داوود زارعی مشاور کارگردان است.
«داستان پدر» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و روایت پسری است که همیشه پدرش را در نقش قهرمان داستانهای مختلف میدیده است، ولی پس از اتفاقاتی متوجه میشود قهرمان واقعی کسی جز پدرش نبوده است.