به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از مجموعه نگهداری معتادان متجاهر که امروز شنبه سیویکم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، اظهار کرد: طی چند ماه اخیر جاز خالی پوشش خبری را احساس کردیم و ما میخواستیم نتیجه اقدامات انجام شده در حوزه اجتماعی به صورت ملموس به مردم ارائه شود.
وی اضافه کرد: در دهههای گذشته مسائل مختلفی را در حوزه آسیبهای اجتماعی را در شهر تهران دیدهایم و عدد قابل توجهی در سالهای گذشته از معتادان متجاهر به وجود آمده است.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: افزایش تعداد افراد آسیب دیده باید مورد بررسی قرار بگیرد و علل آن را شناسایی کرد.
احمدی صدر همچنین یادآور شد: بررسیها نشان میدهد که دستگاههای مختلف در حوزه آسیبهای اجتماعی زحمات زیادی را کشیده اند، اما کنار هم نبوده و با وجود وابستگی نهادها به یکدیگر چرخه بین نهادها، با عدم همافزایی مواجه بوده و منجر به افزایش آمار آسیب دیدگان شده است.
وی در ادامه اضافه کرد: طولانی بودن پروسه پاسخ دهی دستگاههای موظف در حوزه آسیبهای اجتماعی، در حال حاضر کوتاه شده است و ظرفیتهای لازم ایجاد شده است.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: از ابتدای فعالیت ما تا کنون بیش از ۲۸۰ مصوبه در قرارگاه اجتماعی داشتیم و ۸۳ درصد این مصوبات به اجرا درآمده است و اغلب مصوبات بین ۶ ماه تا ۵ سال بین دستگاهها و بروکراسی گیر کرده بود و اجرا نمیشد.
احمدی صدر تصریح کرد: طی سالهای گذشته سیر تربیتی منسجمی برای بازگشت معتادان متجاهر به خانواده و جامعه وجود نداشته است.
وی افزود: مشکل معتادان متجاهر منع پذیرشی زیر ۱۸ سال، افراد بالای سن ۶۵ سال و همچنین افراد داری زخم باز، در دوره فعلی حل شده و مراکز ویژهای به این افراد اختصاص داده شده است و در مراکز مرتبط خدمات لازم به آنها ارائه میشود.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشاركت های اجتماعی شهرداری تهران یادآور شد: افزایش ظرفیتهای لازم برنامه ریزی شده است و مرکزی هم برای پذیرش بانوان اختصاص داده شده است.