به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ نشست خبری عاطفه خادمی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر ستاد جمعیت با موضوع حجاب و عفاف برگزار شد.
در این نشست عاطفه خادمی با گزارشی از اقدامات انجام شده از وزارت ارشاد تاکید کرد: فعالیتهای ما صرفا نمایشی متناسب با هفته حجاب و عفاف نیست و موضوعات زیر ساختی در این زمینه مورد نظر قرار گرفتهاست.
مشاور وزیر ارشاد با بیان اینکه اقدامات مهم و اساسی تمرکز ویژه شورای فرهنگ عمومی کشور به مسئله زیست عفیفانه است و این کلید واژه از اهمیت زیادی برخوردار است، ادامه داد: اقدامات گسترده لازم و راهبردی مثل سند لباس اجتماعی تا اقدامات نمادین مانند جشنواره مد لباس فجرانجام شدهاست.
خادمی اعلام کرد: ما برنامههای لازم و عملیاتی در جهت استحکام رویکردهای جدید زیست عفیفانه و تبیین آن با توجه به یک مفهومی که سبقه تاریخی هم دارد را پی ریزی کردهایم تا بتوانیم در فضای جامعه و امتداد حرکت خود آنها را در مسیر آینده بسط دهیم.
عاطفه خادمی از تمرکز بر اقدامات ایجابی به عنوان مهمترین راهبردهای شورای فرهنگ عمومی کشور نام برد و در ادامه گفت: ما باید در مواجهه با جامعه زنان، تکریم و رشد آنها را در نظر بگیریم و با استفاده از سرمایههای عظیم خود در مفهوم گسترده و ارزشمند عفاف با چالشها رو به رو شویم.
دبیر ستاد جمعیت در ادامه این نشست خبری از برگزاری رویداد ملی «دا» در فضایی نوآورانه و استارتاپی در مشهد خبر داد و از آن به عنوان یکی از نمونههای در سطح ملی نگاه ایجابی و تحقق زیست عفیفانه نام برد و ادامه داد: در این مدل دنبال رویکری زنانه و دخترانه هستیم تا آنها جامعه خود را تعریف کنند.
عاطفه خادمی از شرکت بیش از ۳۰۰ مشارکت کننده در این رویداد خبر داد که شامل حدود ۲۴۰ شهر میشود و از ویژگیهای این رویداد را شرکت کنندگانی در شهرهای کوچک دانست و این همان مسئلهای است که ما میخواهیم نگاه عادلانه برای فرصت دهی به زنان در همه کشور داشتهباشیم.
مشاور وزیر ارشاد در پایان، برگزاری رویداد «دا» در مشهد را یک فرصت برای این شهر دانست و افزود: ما سعی میکنیم تا با تعریف این رویداد در این شهر مرکز زادیی کنیم تا از ظرفیتهای خارج از پایتخت هم حداکثر بهره را ببریم. برهمین اساس تصمیم گرفتیم تا مشهد را که امروزه به دلایل مغرضانه تصویری که از زن در آن شهر میدهند مطلوب نیست، به عنوان میزبان این رویداد انتخاب کنیم.
این در حالیست که مشهد حتی در قبل انقلاب اسلامی مرکز فرهنگی بوده و میتواند به بهترین الگو برای فرهنگ ایرانی و اسلامی تبدیل شود و عنوان پایتخت فرهنگی زنان را به خود بگیرد.