به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در رویداد کارآفرینی نوآورانه، دانش بنیان و اشتغال آفرینی حوزه شیلات، با اشاره به اقدامات و برنامههای وزارت علوم در زمینههای مختلف با سایر وزارتخانهها از جمله وزارت جهاد کشاورزی گفت: موضوع امنیت غذایی و ایمنی غذایی برای آحاد افراد جامعه مسالهای است که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و در قالب ایجاد دهکدههای فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی و اکنون نیز با راهاندازی دهکده فناوری و نوآوری شیلات با جدیت در حال انجام و عملیاتی شدن است. در این راستا، تاکنون ۵ دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی راهاندازی شده که در تلاش هستیم تا پایان سال این تعداد را به ۱۰ مورد افزایش دهیم.
وی افزود: همچنین طی تفاهم به عمل آمده مابین دو وزارتخانه، در آینده نزدیک شاهد افتتاح اولین دهکده فناوری و نوآوری شیلات با همکاری پارک زیست فناوری خلیجفارس (قشم) و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خواهیم بود که این مهم با توجه به موقعیت جغرافیایی سایر استانها ادامه دار خواهد بود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، در ادامه با اشاره به سطوح آمادگی فناوری که از «ایده» تا «تولید انبوه» را در برمیگیرد، گفت: کارآفرینی جزء آغازین زنجیره ارزش سطوح فناوری است که اولین قدم با فرهنگسازی آن آغاز خواهد شد. برای این منظور، وزارت علوم اقدام به پیادهسازی "طرح ملی ترویج کارآفرینی" با هدف فرهنگسازی، ایجاد عدالت آموزشی در زمینه آموزش و ترویج کارآفرینی و ارتقای مهارتها و قابلیتهای کارآفرینانه در میان دانشجویان کرده است.
خیرالدین در ادامه تاکید کرد: کارآفرین علاوه بر ایجاد کار میبایست مرزهای جدیدی در حوزه کاری خود تعریف کند و استانداردهای آن حوزه را نیز ارتقاء دهد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به مراحل اجرایی این طرح، بیان داشت: در گام نخست طرح ملی ترویج کارآفرینی، آموزش حدود ۳۰ هزار دانشجو را هدفگذاری کرده ایم. این دانشجویان با اعتبار هر کدام یک میلیون تومان در دورههای مرتبط با کارآفرینی و رویدادهای کسب و کار شرکت خواهند کرد.
در پایان، معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف با اشاره به بودجه ۳۰ میلیارد تومانی جهت اجرای طرح مذکور در دانشگاهها، هستهها و واحدهای فناور، افزود: طرح ملی ترویج کارآفرینی، با راهبری وزارت علوم و تامین اعتبار صورت گرفته، اجرایی میشود.