به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در جبهه بعد از اتمام کارهای خبریاش اسلحه به دست میگرفت و علیه صدامیان میجنگید و بزرگترین آرزویش این بود که در راه خدا و به خاطر خدا شهید شود و سرانجام در تاریخ ۱۷ /۹ /۱۳۵۹ به آرزوی دیرین خود رسید و در جبهه آبادان شهید شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، مدیرکل صداوسیمای مرکز آبادان با حضور در منزل شهید شاخص صداوسیما شهید "عبدالرسول مصطفایی" با مادر بزرگوار وی دیدار و از وی تجلیل کرد.
در این دیدار مدیر کل صداوسیمای مرکز آبادان با تجلیل از مقام شامخ والدین شهدا، شهدای رسانه را صفشکنان جبهه دانایی نامید و گفت: این عزیزان در اوج خطرات و در زیر بمباران و حملات شدید دشمن متجاوز سعی در مخابره اولین و صحیح ترین روایتها از وقایع داشتند و اجازه نمیدادند خبرهای غیرواقعی و روایت های مغرضانه جامعه را ملتهب کند.
مادر این شهید بزرگوار نیز که با کمک کپسول اکسیژن تنفس میکند، در این دیدار گفت: بعد از پخش خبر شهادت رسول، شهید غلامرضا رهبر، نزد من آمد و دوربین رسول را از من گرفت تا بتواند راه این شهید را ادامه دهد و اینگونه بود که او هم مانند رسول در راه اسلام و وطنش در صحنههای مختلف خطر، خبرهای جنگ را مخابره کرد و آسمانی شد و اکنون آنان وظیفه سنگینی را بردوش سایر خبرنگاران و هم قطارانشان گذاشته اند.
شهید عبدالرسول مصطفایی در تاریخ ۱۷ آذر سال ۵۹ و در سن ۲۳ سالگی در حالی که به عنوان خبرنگار صداوسیمای مرکز آبادان در حال تهیه گزارش از هجوم بعثیها در پل خرمشهر بود به درجه رفیع شهادت نائل و به عنوان اولین شهید خبرنگار دفاع مقدس شناخته شد.