به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، داریوش امانی اظهار داشت: با توجه به آغاز موج برگشت مسافران برنامهریزینشده از مرز مهران، در برخی ساعتها و در برخی خطوط مشکلاتی داریم که با برنامهریزی و داشتن اتوبوس کافی و تردد منظم اتوبوسها این مشکلات به حداقل رسیده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در مرز مهران ۵۰۰ دستگاه اتوبوس آماده اعزام و حرکت یکهزار و ۸۰۰ دستگاه اتوبوس در شبانه روز گذشته از این مرز، انجام شد؛ یکسری مسافران هستند که از مرزهای دیگر سفر خود را انجام دادند و در مسیر بازگشت به شهرهای خود، مرز مهران را انتخاب کردهاند که برای آن پیشبینیهایی را انجام دادیم، به عنوان نمونه مسافران خوزستان وقتی تعدادشان زیاد میشود ما اتوبوس در اختیار آنها قرار میدهیم تا از مرز مهران به خوزستان بازگردند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تاکید کرد: در مرز مهران برنامهریزیهای خوبی انجام و پیشبینی شده است تا روزانه ۱۸۰۰ سرویس را به اغلب نقاط کشور اختصاص بدهیم و معطلی مردم کمتر شود.
امانی در خصوص اتوبوس و ترددهای اینترنتی نیز اعلام کرد: هماکنون بستر کار فراهم است و از مسافران خواستهایم تا در مسیر بازگشت چنانچه اتومبیل آنها ظرفیت پذیرش مسافر و یا مسافرانی را دارد با «نذر مسافر یا نذر بازگشت» این همکاری را با سایر هموطنان داشته باشند، همچنین در برخی خطوط تاکسیهای اینترنتی موجود است و برای جابه جایی مسافران ظرفیت مناسبی ایجاد شده است.
امانی گفت: قیمت اتوبوسها نظارت میشود و اجازه دلالی در این خصوص داده نمیشود. هم اینک دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت راه و شهرسازی مستقر است و در این خصوص تعزیرات حضور دارد و چنانچه حقی از فردی ضایع شده باشد رسیدگی خواهد شد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تصریح کرد: مسافران چنانچه در طول مسیر با تخلفی مواجه شدند حتما با مراجعه به سامانه ۱۴۱ سازمان راهداری شکایت خود را اعلام کنند و این سامانه آماده رسیدگی به شکایتها در خصوص تخلفات احتمالی در سفرهای اربعین را دارد.
امانی گفت: نیاز است تا در سفرهای جادهای از جمله سفرهای اربعین از سیستمهای نوین بهره کامل را ببریم که در این خصوص تلاشها در حال انجام است.