به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اختتامیه سومین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر مدافعان حرم و جبهه مقاومت «جایزه سرلشکر پاسدار شهید حاج حسین همدانی» با حضور سردار محمدعلی جعفری، فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیةالله الاعظم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جمعی از نویسندگان، ناشرین داخلی و خارجی و خانواده شهدای مدافع حرم، امروز ۲۵ مهرماه در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
سردار جعفری ضمن آرزوی توفیق برای ناشران و نویسندگانی که در حوزه شهدا کار میکنند، گفت: تولید آثار هنری یکی از راههایی است که میتوان از طریق آن بطور عمیقتر راه شهیدان را به جهان نشان دهیم.
فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیةالله جای حاج قاسم را خالی دانست و بیان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی میخواستند با به وجود آوردن پدیده داعش، انقلاب اسلامی را معدوم کنند، اما همان طور که همه تهدیدات علیه انقلاب به فرصت تبدیل شد، با مجاهدت و تلاش مجاهدان بزرگ سپاه اسلام و انقلاب اسلامی این ماجرا هم آثار مثبت خودش را به خوبی نشان میدهد.
وی افزود: نقشآفرینی شهدای بزرگ مقاومت از دوران دفاع مقدس آغاز شده است. شهدایی مثل حاج قاسم، همت، باکری و ... از فرماندهانی بودند که نیروی مردمی را در این مسیر راهنمایی میکردند. مقاومت اسلامی که شما نویسندگان از آن سخن میگویید نیز از دوران دفاع مقدس آغاز شده و رزمندگان اسلام مدیون تلاشهای پیشکسوتان دفاع مقدس است.
سردار جعفری ضمن اعلام اینکه پیام مقاومت انقلاب اسلامی به صورت کامل و صد درصد توانسته به جوامع جهانی منتقل شود، توضیح داد: مقاومت اسلامی بعد از تلاشهایی که در ماجرای داعش انجام گرفت، جهانی شد. شاید بتوان گفت این پیام تنها پیامی است که انقلاب اسلامی توانسته به طور صد درصدی به جهان منتقل کند.
فرمانده قرارگاه بقیةالله تصریح کرد: این مقاومت در برابر ظلم، طرفداری از مظلوم و فرهنگ عاشورایی مکتب شیعه را در جهان به عنوان بزرگترین وسیله قدم برداشتن به سمت خدا معرفی کرده است. انقلاب اسلامی نیز این مسیر را هموار کرده است.
وی همه موفقیتهای جمهوری اسلامی در ایران، منطقه و جهان را مدیون مقاومت اسلامی دانست و بیان کرد: این ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنیهای بسیار علیه مردم ایران، مسلمانان آزاده و پیروان راه امام خمینی (ره) کاملاً تثبیت شده است.
سردار جعفری در پایان اظهار داشت: همه افرادی که خداوند هنری در این عرصه به آنها داده است، وظیفه دارند چندین برابر این راه مقاومت را برای ثبت در تاریخ و انتقال به نسلهای آینده زنده نگه دارند. جشنواره شهید همدانی به همین مناسبت برگزار شده؛ چرا که روحیه تلاش برای کار فرهنگی ایشان در اوج قرار داشت.