میثم لطیفی رئیس سازمان اداری استخدامی کشور در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: در دولتهای قبل، تعداد آزمونهای استخدامی کم بوده و معمولاً چند دستگاه اجرایی باید منتظر اعلام نیازهای خود میماندند. در دولت سیزدهم، تعداد آزمونها افزایش یافت و دستگاههای مختلف با هر تعداد نیاز، امکان برگزاری آزمون جداگانه را پیدا کردند.
وی افزود: به عنوان مثال، برای وزارت امور خارجه که نیاز به جذب ۱۲۰ نفر داشت، به جای منتظر ماندن برای آزمون فراگیر، مجوز استخدام جداگانه صادر شد.
لطیفی اظهار داشت: برای تسهیل فرایند جذب معلولین و ایثارگران، آزمونهای اختصاصی برگزار شد تا فرایند جذب این گروهها تسریع شود و منتظر آزمونهای فراگیر نمانند.
وی افزود: تلاش شد تا بانکهای اطلاعاتی سریعتر به هم متصل شوند و فرایندها کاملاً مکانیزه شوند تا مداخله انسانی به حداقل برسد و سرعت کار افزایش یابد. جلسات متعددی با معاون منابع انسانی دستگاههای اجرایی برگزار شد تا توجیهات لازم درباره اهمیت هوشمندسازی و مکانیزاسیون فرایندها به آنها داده شود.
لطیفی اظهار داشت: در دولت سیزدهم، چهار آزمون فراگیر (نهم، دهم، یازدهم، و دوازدهم) و ۱۸ آزمون تخصصی برای دستگاههای اجرایی برگزار شد که این تعداد نسبت به دولتهای قبلی کمنظیر است. این اقدامات به منظور تأکید بر عدالت در جذب افراد و کاهش سفارشات از پشت درها انجام شده است.
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور تاکید کرد: با این اقدامات، سرعت و کارایی فرایندهای اداری بهبود یافته و تلاش شده است که پاسخگویی به نیازهای استخدامی دستگاهها سریعتر و دقیقتر انجام شود.