به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد حسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در جلسه فرعی تنظیم بازار و امنیت غذایی استان قزوین با دستور کار تولید گوشت مرغ که در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه بوده، حدود ۲۲ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: به طور متوسط ماهانه چهار میلیون جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، بیان کرد: جوجهریزی در واحدهای تولیدی استان قزوین تا ۲۲ مهرماه، سه میلیون ۹۵۳ هزار قطعه انجام شده که پیشبینی میشود این میزان تا پایان ماهجاری به چهار میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه برسد.
عطایی خاطرنشان کرد: در این مدت از این میزان جوجهریزی انجام شده بیش از ۵۳ هزار و ۵۸۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شده که از این میزان ۲۵ هزار تن در استان مصرف و مابقی به استانهای همجوار ارسال شده است.