به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این دستگاه علاوه برآنکه سبب افزایش کیفیت و تولید این محصول راهبردی در کشور میشود، قادر است پس از جمع آوری گل زعفران از مزارع، با جدا کردن کلاله قرمز زعفران از دیگر اجزا، آن را فرآوری کند.
به گفته متخصصان شرکت دانش بنیان در مدت دو ماه چیدن فصل زعفران در مناطق کمتربرخوردار که برداشت و فراوری آن نیاز به نیروی انسانی زیادی دارد، میتوان از این محصول بهره برد.
نیروی کار در روستاها پاسخگوی این نیاز نیست، زیرا در دوره کوتاهی حجم بسیاری گل جمع آوری میشود. گل زعفران را درنهایت دو روز میتوان نگهداری کرد و اگر فرآوری نشود، محصول از بین میرود.
این دستگاه با کمک هوش مصنوعی در یک ساعت ۴۰ هزار عدد گل زعفران را پاکسازی میکند.