به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ۲۸ آبان ۱۳۶۶، قرارگاه نصر با همکاری حزب دمکرات کردستان عراق، عملیات نامنظم «ظفر ۴» را با رمز یا رسولالله (ص) و با هدف انهدام تأسیسات نظامی- اقتصادی شهر دهوک، در مسیر موصل-زاخو (مرز ابراهیم خلیل با کشور ترکیه) اجرا کرد.
در این عملیات تکاوران گردان ویژه ۱۱۰ شهادت (قرارگاه رمضان) و پیشمرگان حزب دمکرات کردستان عراق، به قرارگاه تیپ ۱۱۹ پیاده ارتش عراق، در دهوک که حفاظت و هدایت پایگاههای اطراف شهر را بر عهده داشت، حمله کردند که در پی آن بسیاری از نظامیان ارتش عراق کشته یا زخمی شدند و تأسیسات انتقال برق سد دهوک نیز ۶۰ درصد آسیب دید.
نیروهای عملکننده پس از ورود به شهر دهوک، ساختمان پلیس و مرکز مخابرات را منهدم کردند. همچنین به چهار کارخانه که مایحتاج ارتش بعث را تأمین میکردند، آسیب وارد گردید و یک پارک موتوری نیز به آتش کشیده شد.
همچنین رزمندگان با مسدود کردن جاده ترانزیتی دهوک-زاخو به مدت نه ساعت، به ۱۰ پایگاه حفاظتی در طول این مسیر حمله کردند و کامیونهای انتقالدهنده سوخت به ترکیه را به آتش کشیدند. سپس قرارگاه گردان محافظ جاده، گلولهباران شد و تعدادی از نیروهای مستقر در آن کشته شدند.
رسانههای ترکیه اخبار حملات نامنظم ایران در جبهه شمال غرب را منعکس کردهاند. از جمله روزنامه گونش چاپ استانبول، دراینباره نوشته است: نیروهای بارزانی قصد ممانعت از انجام صادرات و واردات بین ترکیه و عراق از طریق جاده زاخو را دارند.
این روزنامه به نقل از گزارش محرمانه شهربانی کل ترکیه افزوده است: جمهوری اسلامی ایران حزب دمکرات کردستان عراق (بارزانیها) را بهعنوان یک نیروی ثانوی علیه عراق مورداستفاده قرار میدهد.
منابع:
۱-صادقی، رضا، جنگ در فراسوی مرز؛ قرارگاه رمضان در جنگ عراق با ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۴۰۳، صص ۵۱۲، ۵۱۳،
۲-اردستانی، حسین، روزشمار جنگ ایران و عراق: تکاپوی جهانی برای توقف جنگ (کتاب پنجاه و دوم) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، چاپ سوم ۱۳۸۹، ص ۳۶