به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رضا مهدوی؛ دبیر ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود آوای عشق روز یکشنبه ۳۰ دی در آیین اختتامیه این جشنواره با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره بعد از چند سال وقفه، اظهار کرد: سازمان بسیج هنرمندان محل زایش موسیقیهای اصیل و انقلابی بوده و باید با قوت این مسیر هنری را پیش برد.
وی با بیان اینکه امروز جایگاه حقیقی سرود که یکی از شاخههای مهم هنر در ایران اسلامی است به منصه ظهور میرسد، اظهار کرد: ما در این جشنواره به دنبال این بودیم؛ موسیقی اصیل و انقلابی را در ۳۱ استان به رخ بکشیم.
وی با بیان اینکه ۸۱۸۵ نفر در سه موضوع مهم در این جشنواره در مرحلهی استانی و منطقهای همکاری داشتند، گفت: تناسب جمعیتی شرکتکنندگان در مرحلهی نهایی ۲۳۵ نفر شامل ۱۱۵ آقا و بقیه خانم بودند.
دبیر ششمین جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج (آوای عشق) با اشاره به راهیابی آثار ۲۱ استان به این جشنواره در سه بخش سرود، آکاپلا و تکآهنگ، تصریح کرد: دو استان اصفهان و گلستان در هر سه بخش حضور جدی داشتند.
مهدوی با اشاره به اثرات قابل توجه کارهای هنری به ویژه سرود بر افکار عمومی، گفت: معتقدیم هرچه جشنواره سرود در کشور برگزار کنیم؛ باز هم کم است و از مجموعههای دستاندرکار درخواست داریم جشنوارهها به صورت سالانه برگزار شود.
سردار مظاهر مجیدی، فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان نیز با بیان اینکه کار هنرمندان در تاریخ ماندگار است، تصریح کرد: هنرمندان سرمایههای نظام جمهوری اسلامی هستند.
مجیدی با تأکید بر اینکه یکی از حرکتهای بزرگ این است که بتوانیم مفهوم مورد نظر را با هنر به مردم منتقل کنیم، خاطرنشان کرد: فلسفهی این جشنواره هم همین است که کارهای زیبا را با هنر به مردم معرفی کنیم.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان از تهیهی فیلمی از زندگینامه سردار شهید «سعید قهاری سعید» در همدان خبر داد و از تلاش بسیج هنرمندان در این زمینه قدردانی کرد.