به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، خانم دکتر بروجردي در مراسم يادبود سالگرد ارتحال امام (ره) که بعد از ظهر امروز در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشکي تهران برگزار شد، اظهار داشت: شايد رهبري و قدرت سياسي امام (ره) اولين مسئله اي باشد که در ذهن افراد خطور کند البته ايشان داراي جنبه هاي مختلف شخصيتي هستند که بزرگترين آنها يعني شخصيت علمي امام (ره) مغفول و ناشناخته مانده است.
وي افزود: ما از امام (ره) جز چندين کتاب و مقاله و رساله مطالب علمي ديگري نمي شناسيم و به همين دليل نسل جوان حق دارد که شناخت خوبي از شخصيت امام راحل نداشته باشد.
نوه امام (ره) خاطرنشان کرد: دو نوع مخاطب در نسل جوان وجود دارد که يک گروه از طريق ارتباطات مختلف، شناخت اوليه اي نسبت به ايشان دارند و گروه ديگر از جوانان که متاسفانه هيچ نظري نسبت به ايشان نداشته و در يک بحران ندانستن درباره شخصيت امام (ره) به سر مي برند.
بروجردي بيان داشت: صرف نظر از کتاب هاي موجود، امام داراي رساله هايي در 55 موضوع شناخته شده علمي به عنوان صاحب نظر تئوريک هستند که هنوز فرصتي براي جمع بندي و شناسايي کامل آنها به منظور چاپ ايجاد نشده است و به همين جهت است که امام راحل در قرون بعد بيشتر به جهانيان شناخته خواهد شد.
وي اضافه کرد: حوزه هاي علميه به دليل شناخت کامل امام از طريق علومي همچون فلسفه، اقتصاد، جامعه شناسي، حقوق، زبان شناسي، مديريت، عرفان و ... ايشان را فيلسوفي را به عنوان مي شناسند که انقلاب کرد و به تعبير ديگر عارفي که بنا به مقتضيات زمان در حکومتداري وارد شد.
نوه امام راحل تصريح کرد: اگر چنانچه دانشگاهيان بتوانند شخصيت و علم امام را به طور عميق بشناسند، ديگر امام راحل تنها به عنوان رهبري شجاع و مومن و خدانترس شناخته نمي شود و ابعاد ديگر شخصيتي او نيز بر نسل جوان شناسانده خواهد شد.
بروجردي افزود: هيچ منطقي بدون علم ماندگار نيست و راز تداوم نظرات امام (ره) در 30 سال گذشته نيز به دليل وجود پشتوانه علمي براي حکومت اسلامي بوده است.
وي اظهار داشت: محيط دانشگاه محل ورود به عرصه هاي علمي بوده و برگزار کنندگان چنين مراسماتي نبايد تنها به مسائل سياسي امام (ره) توجه کنند. اهتمام دانشگاهيان براي ورود به عرصه هاي علمي امام راحل مي تواند مکتب انقلاب را با پشتوانه علمي به دنيا معرفي کند.
نوه امام راحل در پايان با ذکر خاطراتي از ايشان گفت: تفکرات امام (ره) نه تنها در افکار بلکه در اعمال خويش نيز وجود داشت و ايشان تاکيد زيادي بر مطالعه و کسب علوم مختلف داشتند./انتهاي پيام/