به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل لطفی؛ نمایشگاه تلکام ۹۹ از ۵ اسفندماه با حضور حمید رضا نائینی مدیر عامل گروه فن آوا و مدیران عامل شرکتهای زیر مجموعه برگزار و غرفه داران گروه فن آوا میزبان مدعوین و میهمانان بودند تا آخرین اطلاعات و دستاوردهای این گروه را تشریح کنند. به رسم برگزاری نمایشگاهها مدیران عامل، مدیران ارشد و کارشناسان فن آوا در مذاکرههای تجاری B۲B حاضر میشوند تا زمینه توسعه همکاری مشترک و ارزش آفرینی برای سهامداران را هموار سازند.
برگزاری ورک شاپهای آموزشی توسط متخصصان فن آوا، رونمایی از محصولات و سرویسهای جدید گروه فن آوا و حضور چهرههای شاخص و برتر صنعت فاوا در غرفه فن آوا از تدابیر هلدینگ فن آوا در تلکام ۹۹ به شمار میرود. هلدینگ فن آوا با بیش از ۱۸ سال فعالیت در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات و بهره مندی از بیش از ۱۰۰۰ نیروی متخصص در صنعت حرفهای زیادی برای گفتن در نمایشگاه تلکام دارد و فعالیتهای خود را با محور جهش تولید عرضه میکند.
حبیبی، مدیر فروش سازمانی شرکت فنآوا در حاشیه غرفه شرکت گروه فنآوا در نمایشگاه تلکام گفت: شرکت دادهپردازی فنآوا فعالیت خود را از سال 82 شروع کرده و به عنوان شرکت ارائهدهندهی سرویس اینترنت در کشور فعالیت میکند و در سال 94 توانست مجوز FCP ، در حوزه خدمات سرویسهای ثابت را دریافت کند. خدماتی که ما در شرکت ارائه میدهیم در حوزهی مرکز داده و پهنای باند میباشد.
وی افزود: در سرویسهای پهنای باند ما به اینترنت، اینترانت و سرویس ارتباط داخلی وجود دارد که در کمترین شرکتی این مزیتها وجود خواهد داشت. به عبارتی سازمان تغییری در خود شبکه داخلی ایجاد نمیکند و همان را به صورت ثابت استفاده میکند.مزیت دیگر این سرویس نیز، ارائه آن در بسترهای مختلف است. یعنی این تنوع بستر و مدیریت آیپیها دو مزیت بزرگ این شرکت میباشد.
حبیبی بیان کرد: در بحث اینترنت، پوششدهی ما در ارتباطات رادیویی و ADSL در سطح کشور به صورت صددرصد میباشد. سرویس جدیدی که ما امسال در حال ارائه آن هستیم، سرویس VDI یا دسکتاپ مجازی هست که مزیت آن کل تجهیزات سختافزاری سازمان را جمعآوری میکند و در اختیار قرار میدهد و به راحتی میتوان به دسکتاپ خود متصل و آن را کنترل کنید و به شدت باعث کاهش هزینه خواهد شد و وابسته به سختافزار نیست و در کمتر از ده دقیقه، در صورت نیاز به ارتقا، این کار انجام خواهد شد. سرویس دیگر ما نیز سرویس تلفن ثابت با سرشماره 9108 هم برای سازمانها و هم برای مصارف خانگی، ارائه میدهیم. در این خط تلفن سیمکشیهای داخلی حذف شده و کیفیت صدا به شدت افزایش پیدا کرده است و هزینههای مخاطب نیز کاهش پیدا میکند.
سید شهاب حسینی، مدیر فروش شرکت دادهپردازی فنآوا در نمایشگاه تلکام بیان کرد: گروه فنآوا مجموعهای از تعدادی شرکت میباشد که در حوزه ICT کار میکنند.شرکت فنآوا به صورت تخصصی در حوزه ارتباطات ثابت چندین محصول تولید کرده است و با تحقیق و توسعه که در شرکت انجام شده، راهکارهای جدیدی اتخاذ شده است. محصولات سنتی ما در حوزه پهنای باند میباشد که اینترنت، اینترانت، آیاسپس و اینترونت و انتقال شبکه مجازی را تأمین میکند.
حسینی افزود: گروه فنآوا، حوزه بعدی که بر روی آن کار میکند، مسئله تلفنهای ثابت است که ما در این زمینه سرشماری استانی و کشوری داریم و عملا برای سازمانها و شرکتهایی است که خواهان ارزش افزوده هستند. ما یک حوزه دیگری که داریم، بحث مرکز داده است که شرکت دادهسامان متولی آن است. هفته گذشته نیز رونمایی از مرکز داده جدیدمان را داشتیم که به واسطهی زیرساختهای مختلف آن مثل برق، سرمایه، اعلام حریق، ژنراتور و... یک مرکز داده بسیار قوی خواهد بود و انشالله در فازهای بعدی به سوی سایر فازهای تخصصی خواهیم رفت.
مدیر فروش شرکت دادهپردازی فنآوا در ادامه با تأکید بر ارائه راهکار برای مسائل و مشکلات موجود دز ارتباطات کشور، توسط این شرکت گفت: ما برای مشتریان خود یک شبکه ویپیان را اجرا میکنیم و لینکهای ارتباطی به هرکدام از لودهای آن میدهیم که ارتباط با دفتر مرکزی داشته باشند. کاری که ما در این قسمت میکنیم این است که یک نرمافزار قدرتمند مرکزی داریم که تمامی بخشها را تحت پوشش و کنترل دارد و به تمامی بخشها سیمکارت و ADSL متصل است و آن نرمافزار مرکزی کمک میکند که استفاده بهینه از پهنای باند شود. مهاجرت از شبکه سنتی به این شبکه خیلی پیچیده نیست و به راحتی امکانپذیر است.این بخش بسیار برای نهادهایی که مدیریت بحران میکنند، کارآمد خواهد بود. مثل پلیس، آتشنشانی و...
حسینی در ادامه گفت: کار دیگر ما در بخش تلویزیون میباشد. مثلا الان بخشهایی مثل آپارات و فیلیمو در کشور وجود دارد، ولی ما به این نتیجه رسیدیم که نیازهای خاصی هم وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود. مثلا هتلها، بانکها و بیمارستانها و...جاهایی هستند که به محتواهایی خاص نیاز دارند. مثلا میخواهند در محدوده تخصصی خود محتوا پخش کنم. خب این محتواهای تخصصی و خاص چیزی بود که ما به آن رسیدیم و در حال حاضر در دو هتل آن را پیاده کردیم و آمادگی داریم این سامانه را در بخشها و جاهای دیگر نیز اجرا و پیاده کنیم.
وی در پایان اظهار کرد: نهاد حاکمیتی تصمیمگیر در حوزه تخصصی گروه ما، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی میباشد که خیلی نقش مهمی در مدیریت این بازار دارد. اما واقعیت این است که حمایتهای این سازمان از امثال ما شرکتها به حد کافی نیست و الزاماً این حمایتها مادی نیست. بلکه میتواند تسهیل در بروکراسیهای اداری و امثالهم باشد که به شدت دست و پاگیر است و باید به سمت تسهیل و حذف این فرآیندها برود.
فرشاد چراغی، کارشناس ارتباطات شرکت کوه نور گروه فنآوا در این نمایشگاه گفت: شرکت کوه نور از سال 79 شروع به کار کرد و از همان زمان به سراغ روستاهایی رفت که در مناطق صعبالعبور هستند و از کمترین امکانات رفاهی هم برخوردار نیستند و زیرساختهای لازم جهت ارتباطات در آن مناطق را فراهم آورد.
قبل از این، شرکتهای خارجی این کار را انجام میدادند که خب پس از مدتی دیگر قطع رابطه کردند. خیلی جاهایی که این شرکت رفت، اصلا برای منافع مادی نبود و حتی بعضا به صورت رایگان در برخی مناطق روستایی کارهای ارتباطی انجام میشد و در تلاش هستیم که این اقدامات را در سرتاسر روستاهای کشور انجام دهیم و مشکلات ارتباطات را تا حدود زیادی حل کنیم. البته انتظار داریم که مسئولین مربوطه نیز در این مسیر همکاری و حمایتهای لازم را داشته باشند.