در کرسی آزاداندیشی «روابط دختر و پسر» که در دانشگاه آزاد یزد برگزار شد، گروههای موافق و مخالف به بیان نظرات خود در این زمینه پرداختند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، کرسی آزاد اندیشی روز گذشته با موضوع «روابط دختر و پسر» در دانشگاه آزاد یزد برگزار شد که در آن گروههای موافق و مخالف به بیان نظرات خود در این زمینه پرداختند.
دانشجوی مخالف ارتباط دختر و پسر در ابتدای این کرسی تصریح کرد: با توجه به نظریات دینی، آیات قرآن و روایات، تنوع طلبی در روابط دختر و پسر امری ناپسند است و عدم اعتماد به نفس و رغبت جوانان به ازدواج را می توان از نتایج این گونه ارتباط ها ذکر کرد و ما با روابطی عاطفی مانند زلیخا که منجر به ضربه به طرفین شود، مخالفیم.
دانشجوی موافق برقراری ارتباط دختر و پسر نیز این نوع ارتباط را در چارچوب های مشخص بدون اشکال دانست و گفت: در حال حاضر در جامعه آن قدر محدودیت ایجاد شده است که بعضی از جوانان هدف از ورود به دانشگاه را برای خود چیزی جز ارتباط با جنس مخالف نمی دانند و درس و آموزش برایشان بهانه ای برای برقراری ارتباط با جنس مخالف شده است.
دانشجوی مخالف دیگر این نوع ارتباط نیز در ادامه تصریح کرد: بی تفاوتی نسبت به ارزش های دینی و دچار شدن جوانان به خلاهای عاطفی یکی از نتایج این نوع ارتباط است و البته مشکلات اقتصادی نیز مزید بر علت شده تا جوانان به سمت ازدواج نروند و برای ارضای نیازهای غریزی خود به ارتباطات ناسالم و مخفی سوق پیدا کنند که این خود نیز در بلند مدت جامعه را به جامعه ای ناامن سوق می دهد.
دانشجوی موافق دیگر این گونه ارتباط ها در ادامه بیان داشت: کاهش آمار طلاق از دست آوردهای ارتباط دختر و پسر است و در گذشته به دلیل عدم شناخت لازم بسیاری از ازدواج ها با اصرار خانواده ها و با عدم رضایت دو طرف شکل گرفته و ادامه پیدا می کرد که اختلافات بعدی زوج را در پی داشت که به نوعی به طلاق عاطفی دو طرف منجر می شد و اما امروز می توان با ارتباطات سالم، شناخت اولیه ای برای ازدواج دو طرف ایجاد کرد.
دانشجوی مخالف موضوع کرسی آزاداندیشی افزود: البته برای کسب شناخت نیاز به ارتباط مستقیم نیست و با تحقیق کردن می توان به شناخت کلی از طرف مقابل دست پیدا کرد و در برقراری ارتباط دختر و پسر همیشه باید یک فرد سومی وجود داشته باشد؛ اما بیشتر جوانانی که تمایل به برقراری ارتباط دارند به دلیل اینکه این گونه رفتارها را به اطلاع خانواده نمی رسانند و به صورت مخفی ارتباط برقرار می شود به گناه و آفت های بسیاری دچار می شوند.
دانشجوی موافق دیگری نیز بیان داشت: ما هرگز با جدا کردن دختر و پسر در دانشگاه ها و آلاچیق ها و محوطه دانشگاه ها نمی توانیم این روابط را کم کنیم؛ بلکه با ریشه یابی و نگاه دست و فرهنگ سازی در جامعه این روابط را به سمت و سوی مناسب هدایت و از هرگونه ضررهای ناشی از روابط دختر وپسر پیشگیری کنیم.
دانشجوی مخالف دیگری نیز در پایان گفت: اگر داستان یوسف و زلیخا مربوط به چند صدسال پیش است؛ اما از دل این سوره می توان هزاران نکته آموزنده از این نوع روابط دریافت کرد و با شناخت قالب و چارچوب ها در جامعه با دیگران تعامل سازنده داشت و از هرگونه خطری که ممکن است عواطف جامعه را به خطر بیاندازد جلوگیری کرد و با ازدواج به موقع و به دور از تشریفات از هرگونه ضرر به خود و دیگران جلوگیری کنیم.