به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، فریدون عباسی امروز در مراسم دومین سالگرد شهادت شهید مجید شهریاری و یادواره 118 شهید دانشگاه شهیدبهشتی در این دانشگاه گفت: شهید شهریاری هم به سادگی آیات اول سوره بقره و هم به سادگی عمق معنای آن سوره بوده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: شهریاری از جمله افرادی بود که خداوند در صراط مستقیم خود قرار داد و هدایتش کرد.
وی در ادامه به شرح خصوصیات اخلاقی این شهید بزرگوار پرداخت و اضافه کرد: این شهید بزرگوار دارای انضباط اجتماعی و اقتصادی و مصداق جذب حداکثری بوده است.
عباسی تصریح کرد: شهریاری میتوانست با کردار، گفتار و رفتار خود افراد را حول محور الهی گردهم جمع کند و آنها را پرورش دهد.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه دشمن اسلام پس از جنگ تحمیلی علیه ایران به دلیل اینکه مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران بود، دست به ترورهای گسترده زده است.
وی با بیان اینکه امروزه با پدیده جدیدی از ترور مواجه هستیم، تصریح کرد: پس از تثبیت دوران دفاع مقدس در حال تثبیت دوران علمی کشور هستیم که در این راه جامعه علمی ایران با دشمنان خارج از کشور مواجه شده است.
عباسی ادامه داد: در زمینه علمی و فناوری نیروهای امنیتی و نظامی کشور تلاشهای گستردهای را انجام دادهاند و توانستهاند روزنههای توطئههای دشمن را کشف کنند.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه شهید شهریاری پیش قراول دانشمندان هستهای کشور است، بیان داشت: در این راه دشمن برای رسیدن به توطئههای خود، برنامهریزی های طولانی مدت داشته و آنها را اجرایی میکند.
وی تمام شهدای هستهای کشور را دارای اعتقاد به دین، نظام، اسلام، دارای عرق ملی و خدمت به جمهوری اسلامی ایران معرفی کرد.
عباسی در ادامه به ویژگیهای شخصیتی این شهید بزرگوار اشاره کرد و گفت: شهید شهریاری فردی چند منظوره بود؛ یعنی در بحثهای پژوهشی دارای عمق نظری بالا و بیان مسائل تجربی بوده است.
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: شهریاری تجربه در کار ستادی و مدیریتی داشته و میتوانست کارها را در دست بگیرد و آنها را به ثمر برساند.
وی صفت بارز شهید هستهای مجید شهریاری را سخاوت علمی این شهید عنوان کرد و افزود: این شهید بزرگوار همواره سعی میکردند که داشتههای علمی خود را به دیگران منتقل کنند.
عباسی خاطرنشان کرد: شهید شهریاری از پایهگذاران و موسسان انجمن هستهای ایران بوده و در جریان برگزاری کارگاههای آموزشی نیز بیش از 500 نفر را در زمینه محاسبات هستهای آموزش داده است.
وی با بیان اینکه شهید شهریاری در آموزش دست به نوآوری زده است افزود: رشته کاربرد پرتوها توسط این شهید هستهای در کشور ایجاد شد و علاقهمند بود که در زندگی استمرار پیدا کند که معاونتی به این نام ایجاد شد.
رئیس سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: شهید شهریاری به دنبال پرتودهی خرما به دلیل هزینه نگهداری بالای آن بود که به همت اساتید این کار انجام شد و برای اولین بار استان مرکزی به عنوان پایلوت کشاورزی هستهای در کشور قرار گرفت.