مسئول بسیج دانشجویی کشور گفت: ما تمام زحمات را کشیدیم و رسیده ایم به پشت خیمه معاویه، باید مواظب باشیم که خدای ناکرده خدعه دشمن ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حسین قدیانی 11 آذرماه در افتتاحیه نخستین همایش «دانشجو گامی بلند راهی طولانی» در جمع دانشجویان لارستان تصریح کرد: در حال حاضر یک نبرد سنگینی بین دنیای غرب، شرق و تفکر فرهنگ جمهوری اسلامی وجود دارد، چون ما در شعار انقلاب خودمان «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی» را مطرح کردهایم.
وی با بیان اینکه یک سرباز باید وظایف نبردی که می کند را بداند، افزود: اولین وظیفه سرباز این است که خودش را توجیه کند که کجا ایستاده است، یعنی نسبتش با دشمن چیست و تناسبش با روحیات خودی، فرصت ها و نقاط قوت را بداند و بتواند در صحنه عمل ورود پیدا کند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور بیان داشت: برای اینکه ما امروز بدانیم کجا ایستادهایم باید یک تحلیل روشنی از وضعیت بین الملل، منطقه و داخل کشور داشته باشیم و ببینیم در این وضعیت خیلی سخت؛ ما وظیفه و رسالتمان کجاست.
قدیانی در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان لارستانی با بررسی انقلاب ایران بیان داشت: زمانی که انقلاب اسلامی شکل گرفت نه دنیای غرب و نه دنیای شرق باور نمی کردند که این انقلاب، متفاوت با انقلاب های شکل گرفته در دنیاست.
وی تصریح کرد: استنباط این بود که هر تحرک در هر جنبش و هر انقلابی که شکل می گیرد نهایتا یا در دامان غرب جا می گیرد یا در دامان شرق؛ ولی شعاری که انقلاب اسلامی داد این بود که «نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی» و این ادعا، ادعای بزرگی بود یعنی من نه تمدن غرب را قبول دارم و نه تمدن شرق را و تمدنی به نام تمدن اسلامی را یافته ام.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور با بیان تحلیلی از وضعیت نظام بین المللی ادامه داد: بعد از فروپاشی شوروی سابق، آمریکا به عنوان تئوریسین و مدعی لیبرال دموکراسی سعی کرد خود را به عنوان یک ابرقدرت جهانی و یک نظام تک قطبی در دنیا مطرح کند.
قدیانی بیان داشت: بعد از فروپاشی نظام سوسیالیستی؛ غربی ها ادعا دارند در یک رقابت اقتصادی که بین غرب و شرق اتفاق افتاد ما توانسته ایم شرق را از جهت اقتصادی زمین بزنیم و آن فروپاشی اتفاق افتاد، در حالی که می دانید در پیامی که حضرت امام(ره) داده بودند بحث دیگری در مباحث اعتقادی داشتند.
وی افزود: اگر ما این فرض را هم ثابت بگیریم آمریکا برای اینکه بتواند یک نظام تک قطبی را در دنیا پایه ریزی کند لازمه اش این بود که بتواند هژمونی آمریکا در کل جهان را به اثبات برساند و برای این کار مقدماتی را مهیا کرد که یک سری از اندیشمندان مانند فوکویاما و افرادی مشابه وی شروع به طرح یک سری از تئوری ها کردند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: یکی آمد بحث پایان تاریخ را مطرح کرد، یکی آمد بحث دهکده جهانی را مطرح کرد؛ آن کسی که بحث پایان تاریخ را مطرح کرد خواست بگوید که بالاتر از لیبرال دموکراسی هیچ مکتبی وجود ندارد و ما به آخر تئوری های موجود رسیده ایم و این پایان تاریخ است.
قدیانی بیان داشت: آن شخصی که دهکده جهانی را مطرح کرد یعنی این جهان، دهکده است و یک کدخدا دارد و آن کدخدا هم آمریکا است که در تمام مباحثی که پیش آمد بحث خاورمیانه بزرگ هم مطرح می شود.
وی افزود: این لیبرال دموکراسی ای که تا به حال به عنوان نسخه ای که می تواند بشریت را به سعادت برساند معرفی شده بود امروز به یک چالش جدی کشیده شده است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور ادامه داد: اگر وضعیت اقتصادی آمریکا را بررسی کنید می بینید که آمریکا در سال 1880 یک کشور منزوی است و در جنگ های داخلی خود غوطهور است و زمانی که وارد قرن 20 می شود در سال 1915 وضعیت اقتصادی مناسبی ندارد ولی آرام آرام از وضعیت ناآرامی که در نظام بین الملل دارد در سال 1945 تبدیل به یکی از قطب های بزرگ اقتصادی جهان می شود.
قدیانی گفت: ولی آمریکا یک زیرکی در پایان جنگ جهانی دوم در نظام بین المللی می کند که پول آمریکا ارز رایج بین الملل شود.
لیبرال دموکراسی در تولید ثروت مشکل ندارد؛ بلکه در توزیع ثروت مشکل دارد
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گفت: اتفاقی که در نظام لیبرال دموکراسی می افتد این است که لیبرال دموکراسی در تولید ثروت مشکل ندارد، در توزیع ثروت مشکل دارد، یعنی در آمریکا سرانه درآمد مردم باید در سال بیش از 100 میلیون تومان باشد ولی آیا واقعا این به دست مردم می رسد؟
قدیانی ادامه داد: بعد شما می بینید بحث انقلاب 99 درصدی پیش می آید؛ به خاطر اینکه توزیع ثروت عادلانه اتفاق نمی افتد یک عده ای به شدت متمول و پولدار هستند و یک عده ای وضعیت اقتصادی بسیار خرابی دارند.
وی تصریح کرد: وضعیتی که ما در نظام بین الملل می خواهیم بحث کنیم و آنچه مقام معظم رهبری پیرامون وضعیت اقتصاد غرب و وضعیت اقتصادی آمریکا می فرمایند، یک برآورد دقیق از نظام لیبرال دموکراسی است؛ لیبرال دموکراسی یک موقعی ادعا می کرد که امروز ما می توانیم دنیا را به یک ایده آل هایی رهنمود کنیم ولی این اتفاق نیافتاد.
قدیانی در بحث منطقه ای، بیداری اسلامی را نشات گرفته از انقلاب اسلامی دانست و افزود: یک موقع می گفتند این بیداری، بیداری انسانی است و بعضی ها گفتند خود غربی ها این را مدیریت می کنند که یک خاورمیانه جدید را ایجاد کنند، ولی واقعیت قضیه این است که بیداری اسلامی نشأت گرفته از انقلاب اسلامی است؛ چراکه برگرفته از فرهنگ، شعارها و اعتقاداتی است که در جمهوری اسلامی رقم می خورد.
وی تصریح کرد: طبیعی است که اگر تاریخ انقلاب اسلامی خودمان را بررسی کنیم فراز و فرودهای بسیاری را داشته ایم تا انقلابمان به این جا رسید، ما از همان اولی که انقلاب کردیم علی رغم اینکه یک رهبری واحد مثل حضرت امام(ره) و یک عزم راسخ داشتیم؛ مشکلات زیادی را طی کرده ایم در نتیجه طبیعی است که اگر کشورهای دیگر بخواهند مسیر را بروند، مشکلات زیادی را در این مسیر تحمل کنند، ولی یک نمونه و الگو دارند که انقلاب اسلامی است، امیدواریم بیداری اسلامی منطقه را فرا بگیرد و در آینده شاهد این بیداری اسلامی در شرق آسیا هم باشیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در ادامه صحبت های خود گفت: یکی از دوستان که به کشمیر رفته بودند، می گفت من اتفاقی که در کشمیر دیدم شاید کمتر در جمهوری اسلامی ببینم؛ وی می گفت که کتاب دفاع مقدس در دست جوانان کشمیری است، آنها کتاب دوران دفاع مقدس مارا به زبان اردو ترجمعه کرده، می خواندند و گریه می کردند؛ می گفت من در تمام منطقه کشمیر که می رفتم همه جا عکس مقام معظم رهبری و حضرت امام(ره) بود.
قدیانی با اشاره به شکست های متعدد اسرائیل تصریح کرد: آنچه جمهوری اسلامی طراحی کرده است و آنچه که ایده آل امت اسلامی وجود دارد این است که ما روزی شاهد محو شدن رژیم صهیونیستی در منطقه باشیم و این آزاردهنده برای دشمن است.
جنگ 33 روزه یک مینیاتوری از درگیری جمهوری اسلامی با آمریکا
وی بیان داشت: اذعان بسیاری از استراتژیست ها این بود که جنگ 33 روزه لبنان یا حزب الله یک مینیاتوری از درگیری جمهوری اسلامی با آمریکا بود که از طرف ایران، حزب الله مدافع بود و این نقش را ایفا می کرد و از طرف آمریکا، رژیم صهیونیستی.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: ماحصل این اتفاق پیروزی حزب الله بود، شما ببینید ارتشی که در جنگ شش روزه تمام دنیای عرب را شکست می دهد، این بار در این جنگ 33 روزه از یک گروه مقاومت اسلامی به اسم حزب الله شکست می خورد و این، رو به زوال و انحطاط است.
قدیانی تصریح کرد: این تجربه در جنگ 22 روزه غزه مجددا تکرار می شود و اسفبار تر از آن، برای آن ها آن جنگ 22 روزه تبدیل می شود، به جنگ هشت روزه و این نشان دهنده این است که وضع منطقه با همه این ادعاها چه وضعیتی است.
وی بیان داشت: اتفاقی که در نظام بین الملل بر سلسله استکبار جهانی آمریکا رقم می خورد و ایادی در منطقه خاورمیانه کوچک می شوند و از جهت عقلی کاملا اثبات گر این است که این رژیم رو به انحطاط است و این رژیم ها دست و پا می زنند و از بین می روند و منزوی می شوند؛ ولی به جهت اینکه ابزار و امکانات دستشان است و حیله گر هستند بعضی مواقع اقداماتی می کنند که ما باید مراقبت کنیم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور وضعیت حال حاضر را شبیه با جنگ صفین دانست و گفت: ما تمام زحمات را کشیدیم و رسیده ایم به پشت خیمه معاویه، باید مواظب باشیم که خدای ناکرده خدعه و نیرنگ دشمن، امت اسلامی را فریب ندهد.
قدیانی افزود: امروز بسیجیان ما، نیاز به بصیرت دارند؛ یک فرقی است بین بصیرت و نگاه عادی. دیدن از جهت فلسفی به این معنی است که اگر شما هر پدیده ای که در مقابل چشم شما قرار گرفت، توانستید بر حسب ظاهر آن را توصیف کنید این رویت اتفاق افتاده است.
دنیای غرب دنیای پول است
وی بیان داشت: اینکه مقام معظم رهبری می فرماید ما در پیچ تاریخی هستیم فرق بین پیچ تاریخی و مسیر ساده این است که در مسیر ساده با نگاه کردن عادی، جلو خودتان را می بینید؛ ولی در پیچ، پشت پیچ را نمی شود دید، نیاز به علائم رانندگی، نیاز به آینه های سر پیچ، باید دقت کنیم و تجربه داشته باشیم، ما باید از تجربیات تاریخ استفاده کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی کشور بیان داشت: امروز ما دو بحث اساسی را پیش رو داریم یک بحث؛ بحث تحریم است؛ چراکه این ها دست و پا می زنند و هر آنچه در توان دارند را گذاشتند، انجام دادند.
قدیانی افزود: چون دنیای غرب دنیای پول است و علی رغم همه ادعاهایی که در تحریم وجود دارد، ما می توانیم از خود آمریکا تجهیزات بخریم؛ ولی باید دو سه برابر پول بدهیم؛ بنابراین آخرین مرحله ای که اینها پیرامون بحث تحریم داشتند بحث تبادلات یا مبادلات بین بانکی بود که این هم خیلی وقت است رقم زده اند، آنجا هم خیلی نتیجه نگرفته اند اگر چه سختی ها و مشقت هایی برای جمهوری اسلامی داشته است.
وی گفت: طبیعی است دشمن تلاش می کند و ما باید مراقبت کنیم. اقدامات آنها زخم هایی به بدنه نظام ایجاد می کند و این زخم ها، زخم های کاری نیست و ما باید مراقبت کنیم و حواسمان باشد.
مسئول بسیج دانشجویی کشور گفت: آنچه که برای نظام سلطه مسجل شده این است که در مواضع سیاسی نمی تواند کاری از پیش ببرد چون سیاسی ترین، با بصیرت ترین مردم، مردم جمهوری اسلامی هستند؛ بنابراین یک شیفت پارادایمی ارائه کرده از وضعیت سیاسی به وضعیت فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و سعی دارد در این جا اثرات خود را بگذارد. در نتیجه ما باید در این نقاط مراقبت کنیم.
قدیانی با اشاره به رسالت و مسئولیت مسئولان در این برهه از زمان گفت: باید مسئولان با تدبیر جلو بروند وقت آن است که همه مسئولان در همه قوا دست به دست هم بدهند، اگر اختلاف نظرهایی هم دارند باید کنار بگذارند چون وضعیت، وضعیت حساسی است، اکنون وقت این حرف ها در مجلس و دولت نیست؛ الآن کشور نیاز به یک جبهه واحد از مسئولان دارد که تک تک مشکلات را بررسی کنند، راهکارهایی در بیاورند تا بتوانند این مشکل و پیچ تاریخی را عبور دهند؛ ولی از آن طرف مردم هم باید آگاه باشند.
بعضی از فتنه گران در این وضعیت اقتصادی سر از خاک بیرون می آورند
وی افزود: مردم حواستان باشد شاید ما رسیده ایم پشت خیمه ها و یک عده می خواهند ما را برگردانند بعضی از آن هایی که در فتنه 88 رد شدند و نمره قبولی هم که هیچ، مشروط جامعه اسلامی قرار گرفتند، این هایی که با خارجی ها در فتنه 88 دست پیوند دادند و سعی در براندازی نظام داشتند یواش یواش در این وضعیت اقتصادی سر از خاک بیرون می آورند و ادعا می کنند که دیدید ما گفتیم دولت اصولگرایی این مشکلات را ایجاد می کند،
مسئول بسیج دانشجویی کشور بیان داشت: حواستان باشد بصیرت همین جاست؛ ما انتخابات را پیش رو داریم خیلی ها به دنبال این هستند که از این وضعیت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی؛ برای اهداف سیاسی خودشان استفاده کنند؛ بنابراین ما باید این ها را شناسایی کنیم آن هایی که در فتنه 88 فعال بودند و تا به حال توبه و ندامت برای این ملت نیاورده اند و فقط سکوت اختیار کردند تا در موقعیت دیگری به میدان بیایند، باید ما مراقبشان باشیم.
قدیانی گفت: امروز وظیفه و رسالت بسیجی ها این است که بتوانند در محیط دانشگاه خود؛ هم تحلیل خوبی از وضعیت کشور ارائه کنند و هم این هایی که در کمین نشسته اند که از فرصت ها استفاده کنند را به جامعه بشناساند.
وی خاطرنشان کرد: این رسالت، رسالت سنگینی است، امروز وظیفه سنگینی بر دوش ماست؛ نکند آیندگانی بیایند و همان مثال هایی که برای یاران امام علی(ع) در جنگ صفین زدند را برای ما بزنند. این را باید مراقبت کنیم و این لازمه اش این است که ما آگاهی داشته و مسائل را به دقت رصد کنیم، تکلیف امروز دانشجوی بسیجی این است که بیانات مقام معظم رهبری را ده ها بار بخواند تا به نکات ریز پی ببرد و بعد در محیط دانشگاه عملیاتی کند.