به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، پورموسوی، نماینده قالیباف امروز در برنامه پرسش و پاسخ دانشجویی در سالن همایش دانشگاه پیام نور مشهد، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران وارد دهه چهارم از عمر خود شده است، بیان داشت: از این رو از ایران انتظار رفتاری عاقلانه و متعادل میرود و همه باید به دنبال آن باشیم در دوره جدید، ایران بتواند به اهدافی که انقلاب به دنبال آن بود، برسد.
وی با بیان اینکه دولت خاتمی به دنبال تنش زدایی در جهان بود، گفت: با شروع دولت احمدینژاد بحثهایی به وجود آمد که باعث ناپایداری شد که در دهه فعلی به دنبال محقق کردن پیشرفت و عدالت هستیم تا حماسه سیاسی و اقتصادی را به عنوان یک واقعه کم نظیر به وجود آوریم.
نماینده قالیباف در حوزه سیاست و اقتصاد گفت: حماسه نه تنها در درون پدیده انقلاب تاثیر دارد، بلکه در آینده نیز تغییر و تحولاتی ایجاد میکند و جمهوری اسلامی ایران در شرایط فعلی راهی جز حرکت به سمت پیشرفت و عدالت ندارد. مسئله پیشرفت مقولهای است که از طریق کارنامه افراد مشخص میشود و تحقق آن زمانی است که حرکت براساس برنامه انجام شود.
پورموسوی با تاکید بر ضرورت وجود برنامه در تحقق پیشرفت بیان داشت: ما برای اینکه به پیشرفت برسیم به برنامه ریزی نیاز داریم، اما باید دانست که آیا برنامههای توسعه در کشور برای رسیدن به پیشرفت وضعیت صحیحی داشته است یا خیر و آیا به اهداف خود در این زمینه رسیدهایم.
وی با اشاره به اینکه برنامه های توسعه در دوران پیش از انقلاب نسبت به زمان پس از آن موفقیت بیشتری داشت، گفت: قبل از انقلاب بیش از 40 درصد برنامههای توسعه موفق بود، اما در شرایط فعلی میزان آن به 37 درصد کاهش یافته که دلیل آن اشکالاتی مانند عدم تدوین برنامهها براساس واقعیت و نبود درک صحیح مجریان امر از برنامهها و یا وجود تامل در اجرایی نکردن آنها و نبود دستگاه نظارت و کنترل صحیح بر دسستگاههای اجرایی است.
پورموسوی برخی از مسئولان را برنامه ستیز بیان کرد و گفت: برخی نگاهشان به برنامه ریزی، استبدادی و خود رایی است که نتیجه هشت سال رئیس جمهوری احمدینژاد در همین بخش قابل ارزیابی است که او با برنامه مقابله میکند یا تفسیری خود انگارانه از برنامهها ارائه میدهد و از این رو صراحتا میگوییم که از اهداف سند چشم انداز فاصله گرفتهایم.
وی تنها راه تحقق برنامه ها را قانون گرایی بیان کرد و گفت: نباید فرافکنی، برنامه ستیزی، رفیق بازی و توهم توطئه باعث شود از اهداف دور شویم و باید با استفاده از خرد جمعی واقعیتها را بسنجیم.
نماینده قالیباف با انتقاد از عملکرد دولت در مقوله اقتصاد خاطرنشان کرد: باید دید 823 میلیارد دلار پولی که وارد خزانه شده چگونه مصرف شده است. این در حالی است که در سال 91 از میزان 40 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی تنها هشت هزار میلیارد تومان آن تخصیص شده است و این نشان میدهد که مدیریت بر منابع اشکال دارد.
در آمد حاصل از صنعت و معدن چهار برابر پول نفت است
پور موسوی با اشاره به اینکه باید افراد متخصص در سمت های مختلف به کار گرفته شوند بیان داشت: انسان خائن با بیتجربه فرقی ندارد و نباید هر کسی را برای مسئولیت انتخاب کرد بلکه تخصص در کنار تعهد ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه مناظرههای انتخاباتی باید بر اساس برنامه تشکیل شود بیان داشت: نباید مسائل حاشیهای در مناظرهها بیان شود بلکه باید اخلاق سیاسی در کلمه راستگویی خلاصه شود.
نماینده ارشد قالیباف صنعت و معدن را جایگزینی برای درآمد های نفتی دانست و افزود: باید وابستگی به نفت کم شود و صنعت و معدن را جایگزین آن کنیم زیرا در آمدهایی که از این طریق حاصل میشود چهار برابر پول نفت خواهد بود.
وی با بیان اینکه دولت نباید در هر کاری دخالت کند گفت: باید دست دولت از برخی امور قطع شود .
پورموسوی هولوکاست را دروغ بزرگ استکبار دانست و افزود: مدیریت احمدی نژاد در این قضیه کاملا اشتباه بودو اساسا در مورد اسرائیل باید مدبرانه تدبیر شود.
وی با بیان اینکه گرانی سکه ارتباطی به بانک شهر ندارد خاطر نشان کرد: در خصوص فتنه قالیباف موضع شفافی داشت و سریع نباید افراد را متصل به کانونهای قدرت و ثروت دانست.
پورموسوی گفت: خیلی از افراد که در اغتشاشات بودند رای نداده بودند و فقط دنبال آشوب بودند.
وی در پایان با بیان اینکه هدف مندی یارانه ها از نقاط قوت دولت احمدینژاد است یادآور شد: این طرح به شدت بد اجرا شد و اگر بخواهیم طرح هدفمندی را پیش ببریم ابتدا از واحد های تولیدی حمایت کرده و زیرساختها را تقویت میکنیم.