به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله علم الهدی امروز در گردهمایی مدیران و اعضای کانونهای هنری و مساجد مشهد که در محل دفتر امام جمعه مشهد برگزار شد، گفت: حماسه سیاسی یک توصیه ارشادی نبود، بلکه به عنوان یک تکلیف بیان شده است.
وی با اشاره به اینکه تنها چیزی که در مقابله ما با استکبار تاثیرگذار است وجود یک حماسه سیاسی هم در حوزه سیاست و هم در حوزه اقتصاد است، افزود: دشمن در هشت سال جنگ تحمیلی متوجه شد که نمیتوانند با رویارویی نظامی راه به جایی ببرد.
امام جمعه مشهد گفت: امروز میدان رویارویی ما با دشمنان در عرصه سیاسی و اقتصادی است و مقام معظم رهبری به عنوان یک حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی به عنوان یک فرمان و دستور جهادی به ما دستور ایجاد حماسه سیاسی دادهاند.
حماسه سیاسی برای بسیجیان انداختن یک رای به صندوق نیست
علم الهدی با اشاره به اینکه تکالیف اجتماعی مبتنی بر گستره، امکانات و توانمندیهای انسانهاست، خاطرنشان کرد: در عرصه انتخابات وظیفه یک انسان ناتوان در حماسه سیاسی انداختن یک رای در صندوق است؛ اما برای یک بسیجی و یک حزب اللهی جان برکف فقط یک رای در صندوق انداختن کافی نیست.
وی بیان کرد: یک انسان توانمند و حزب اللهی اگر بخواهد در انتخابات مانند یک آدم ضعیف عمل کند مورد تخطئه قرار خواهد گرفت.
امام جمعه مشهد با اشاره بر نقش بسیجیان در حماسه سیاسی با تاکید بر این مهم که برای یک بسیجی تکلیف فقط حماسه سیاسی نیست، بلکه تکلیف در حماسه سازی سیاسی است، گفت: این یعنی با بینش، بصیرت و آگاهی اطلاعات لازم را در اختیار دیگران قرار دادن و آوردن افراد به صحنه، که این در واقع جزء تکالیف نیروهای حزب اللهی محسوب میشود.
نکته اول در انتخابات حضور حداکثری مردم است
علم الهدی همچنین با اشاره به اینکه در خلق حماسه باید به دو نکته توجه نشان داد، بیان کرد: نکته اول در انتخابات حضور حداکثری مردم که نشان دهنده وابستگی مردم به نظام است و نکته دوم نیز جهت رای مردم است که نشان میدهد مردم با اصول انقلاب فاصله گرفتهاند یا به آن پایبند هستند.
وی افزود: نه تنها باید حماسه را انجام دهیم، بلکه باید حماسه سازی کنیم و جهت رای را به طرفی هدایت کنیم که دشمن بفهمد مردم عمده توجهشان به اصول انقلاب است.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: اثبات و نفی افراد، کار درستی نیست و در مقام مسئله جهت بخشی در انتخابات، باید گفتمان مورد توجه قرار گیرد.
توجه به قرآن در انتخاب فرد اصلح
علم الهدی در ادامه با اشاره بر لزوم توجه به قرآن به منظور الگو برداری در انتخاب فرد اصلح گفت: بنده فقط به سه آیه از قرآن اشاره میکنم که در اولین آیه مسئله استکبار ستیزی به عنوان یک اصل مطرح شده است.
وی افزود: در آیهای دیگر نیز تاکید بر توجه به قشر متوسط به پایین جامعه است و فردی که قرار است امور جامعه را در دست بگیرد بهتر است از این قشر باشد و در آیهای دیگر از قرآن کریم به مسئله ولایت مداری افراد تاکید شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: در صورتی که ما به همین سه آیه که در آن به استکبار ستیزی و قرار داشتن فرد در بین قشر متوسط جامعه و ولایت پذیری توجه کنیم و انتخاب فرد اصلح را بر مبنای همین سه آیه قرار دهیم می توانیم فرد اصلح را تشخیص دهیم.