به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، اخوان بهابادی در نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در حسینیه جماران گفت: شورای عالی فضای مجازی ترکیبی از مسئولان رده اول نظام است که در این شورا به بررسی مشکلات و معضلات فضای مجازی میپردازند.
وی با بیان اینکه کشور در حال حاضر درگیر یک جنگ تمامعیار است، ادامه داد: دشمنان نظام و انقلاب شبانهروز تلاش میکنند تا از طریق فضای مجازی و سایر حوزهها نظام را دچار یک عقبماندگی عمومی کرده و از علنی شدن دستاوردهای علمی کشور جلوگیری میکنند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه مرزهای کشور در فضای مجازی در حال شکلگیری است، گفت: باید حواسمان باشد که سالهاست که غربیها از مرزهای کشور در فضای مجازی عبور کرده و تا عمق روستاها نیز به پیش رفتهاند؛ نمونه بارز این مسئله وجود اینترنت حتی در دورترین نقاط کشور است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی ریشه این مشکلات را در ارائه اطلاعات غلط دانست و گفت: واقعیت جامعه امروز ما این است که متأسفانه جوانان کشور اکثریت اطلاعات خود را از فضای مجازی و اینترنت میگیرند که این مسئله با سنت و دوران قدیم متفاوت است.
وی درباره فیلتر شدن برخی از شبکههای اجتماعی و برخی از سایتها گفت: فضای مجازی یکی از عوامل اصلی به وجود آمدن بحران در 88 بود؛ فضای مجازی در آن سال توسط غربیها به ابزاری برای ایجاد بحران در کشور تبدیل شده بود.
بهابادی ادامه داد: در سال 92 کارشکنیهای ضدانقلاب نسبت به انتخابات 88 دهها برابر بیشتر بود، اما به خاطر فیلترینگ تأثیر آنها بسیار محدود شد؛ ایجاد حدود 9600 سایت حرفهای و انتشار بیش از 360 میلیون مطلب در فضای مجازی از جمله این تلاشها برای ایجاد آشوب و بحران در کشور بود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه در فیلترینگ هم امکان اشتباه وجود دارد، تصریح کرد: اینکه رهبری برای حل مشکلی ورود پیدا میکنند، به این معنی است که بعضی از دستگاهها وظایف خود را در حل آن مشکل به خوبی انجام ندادهاند و به همین دلیل ما مجبور به استفاده از فیلترینگ شده ایم.
وی در انتها درباره سرعت اینترنت نیز گفت: بهبود سرعت اینترنت یکسری ملاحظات فنی دارد که باید حتماً رعایت شود؛ در آن سوی دنیا هم وضعیت به همین منوال است، مردم از طریق اینترنت فیلم میبینند، اما قبل از آن ملاحظات امنیتی و فنی آن در نظر گرفته شده است؛ البته حل این مسئله به گذر زمان نیاز دارد.