علیرضا قزوه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در دیداری که دیروز آقای جنتی با شعرا داشتند، حرف هایی زده شد که دور از وجدان بود و من را خیلی ناراحت کرد. تمام کسانی که بحث سال های سیاه را مطرح کردند؛ خودشان هر ساله از سوی ارشاد به نمایشگاه فرانکفورت می روند و اگر در سالی داور جشنواره فجر نمی شدند این را با واسطه عملی می کردند. به عقیده من مطرح کردن این بحث ها دور از جوانمردی است.
وی افزود: در دوره های گذشته به ویژه دوران آقایان صفار هرندی وحسینی خدمت های زیادی انجام شده است؛ اگر چه انتقادهایی هم بوده و ما مطرح کردیم، اما این به آن معنا نیست که همه سال های این دوره بدون انتقاد باشد. طبیعتا هر وزیری که آمده انتقادهای به او شده است؛ اما من معتقدم در هشت سال گذشته خدمت های بی نظیری به این حوزه شد؛ به طوری که 170 کتاب شعر شاعران چاپ و بیش از 150 شاعر ایرانی به کشورهای مختلف اعزام شدند. همچنین جشنواره های شعر فجر هم برگزار گردید؛ البته کسانی که حق آنها در این سال ها تضعیف شده شاعرانی بودند که با انقلاب همدلی کرده و در فضای فتنه از این انقلاب دفاع کردند.
قزوه با بیان اینکه همه کسانی که ادعا می کنند، در تمامی این سال ها از نهادهای مختلف حمایت شده است، گفت: به این افراد بودجه رسیده و حتی حج آنها هم تأمین شده است. من 70 کتاب از شاعران نشر تکا را ویراستاری کردم که الان بعد از گذشت دو سال هنوز حق الزحمه آن به من داده نشده است؛ اما همه کسانی که ادعا می کنند ما شاعر دولتی نبودیم قرار دادهای بلندبالایی با نهادهایی بسته اند و در تمام این سال ها مورد حمایت قرار گرفتند؛ به طوری که حتی شورای شهر استان تهران هم بودجه های میلیونی دراختیار آنها قرار می دهد.
مدیر مرکز آفرینش های ادبی ادامه داد: البته درحال حاضر شاعران گروه ها و تشکیلات فراوانی تشکیل داده اند و خانه شاعران هم بخش کوچکی از شعر معاصر به حساب می آید؛ اما من فکر می کنم آنها جزو بهترین شاعران نیستند، چرا که شاعرانی هم هستند که هیچ ارتباطی با فضای دولتی ندارند.
قزوه در پایان خاطرنشان کرد: این سیاه نمایی ها دور از وجدان است؛ معتقدم شاعر زمانی شاعر است که وجدان داشته باشد، وقتی وجدان نداشته باشیم به معنای آن است که هیچی نداریم.