حسینی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به این که در این اردو 350 نفر از نخبگان و فعالان جهادی شرکت کرده اند گفت: در این دوره برای 270 نفر ساعت بحث های محتوایی قوی آماده کردیم که کلاس ها هم به صورت کتبی و هم به صورت عملی و کارگاهی برگزار می شود.
معاون سازندگی بسیج دانشجویی کشور افزود: اولین رویکرد ما برای برگزاری این اردو تربیت مربی برای همایش های رسم هجرت استانی است.
وی ادامه داد: حدود دو ماه پیش یک کارگروه محتوایی داشتیم که دو ماه قبل بحث های محتوایی را برای بیش از 270 نفرساعت با حضور اساتید مجرب در سطح ملی آماده کردیم و طرح درس آماده شده به صورت جزوات و مباحث محتوایی به بچه ها ارائه خواهد شد.
حسینی اظهار داشت: این اردو هم به صورت کارگاهی برگزار می شود و هم تئوری. به این معنا که بچه ها می باید در کارگاه ها نقش آفرینی کنند و مباحثی که در ساعت اول، اساتید ارائه دادند را در ساعت دوم به صورت کار گروهی و عملی عملیاتی و اجرا کنند تا بتوانند به صورت جامع و کامل آن را یاد گرفته و در آینده از حضور و آموزش این بچه ها در زمینه های حرکت های جهادی استفاده کنیم.
وی رویکردهای دوره ملی آموزشی تربیت مربی اردوهای جهادی را برشمرد و گفت: این اردوها با هدف تربیت کیفی مربیان و اساتید رسم هجرت های استانی، شبکه سازی و هم افزایی بین مربیان و اساتید، نوآوری در روش های جهددگری، جهت دهی اساتید رسم هجرت به سمت نوآوری در روش های ترویج و تعمیق حرکت های جهادی و همسو سازی گفتمان رسم هجرت ها در جهت گیری های کلان و شعارهای محتوایی است.
گفتنی است نخستین دوره ملی آموزشی تربیت مربی اردوهای جهادی به همت معاونت سازندگی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی با حضور 350 نفر از فعالان دانشجو و نخبگان جهادی در روزهای پنجشنبه و جمعه 4 و 5 مهرماه در مرکز آموزشی حضرت سیدالهشداء آبعلی برگزار میشود.