مهدی حسن زاده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: برگزاری دوره های آموزشی و سمینارها در انجمن های علمی این فرصت را برای دانشجو فراهم می سازد تا در کنار آموزش تئوری مباحث درسی، به صورت عملی نیز این مهارت را کسب کند.
وی با اشاره به اینکه انجمنهای علمی خلاء بین آموزش و نیاز بازار کار را پر میکند، افزود: در سال جاری 200 میلیون ریال برای فعالیت انجمن های علمی اختصاص یافته است که این میزان صرف برگزاری دوره های آموزشی، سمینارها و همایش های علمی خواهد شد.
مسئول انجمن های علمی دانشگاه صنعتی ارومیه ادامه داد: در حال حاضر 13 انجمن علمی در دانشگاه صنعتی ارومیه فعالیت می کنند که در هر انجمن پنج عضو اصلی به همراه یک استاد راهنما فعالیت می کنند.
حسن زاده از فعالیت انجمن های میان رشته ای نیز خبر داد و گفت: انجمن های نجوم، رباتیک، محققان و مخترعان از جمله انجمن های علمی میان رشته ای موجود در این دانشگاه است.