به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» ازهمدان، نهم دی ماه 88 نقطه عطفی در تاریخ سی و چند ساله انقلاب اسلامی ایران می باشد؛ چرا که بار دیگر برخورداری نظام از پشتوانه مردمی و استحکام درونی نظام را به رخ تمامی کشورهای مستکبر و جرثومه های فساد در تاریخ بشریت کشاند. وقایع پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری و تهمت هایی که به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران روا داشته شد، بی شک یکی از خیانت های بزرگ در حق ملت بزرگوار ایران اسلامی محسوب می گردد که باعث از بین رفتن و سوخته شدن دستاوردهای حماسه حضور مردم در انتخابات گردید که تحت هیچ شرایطی فراموش شدنی و قابل گذشت و چشم پوشی نمی باشد.
این بیانیه می افزاید: جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان معتقد است 9 دی 88 ترسیم عملی رابطه امام و امت در نظام جمهوری اسلامی ایران و بروز عینی مردم سالاری دینی بود؛ لذا عطف به شرایط فعلی چند نکته را در خور توجه میدانیم:
چنانچه دهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک آزمون برای قشر نخبه کشور و عموم مردم درنظر بگیریم هرآنچه از عموم مردم برای پیروزی در این آزمون انتظار می رفت محقق گردیده و مردم در دو برهه یعنی حضور 85 درصدی در انتخابات و حضور میلیونی در 9 دی برای دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی پیروزی و سربلندی خود را در این آزمون بزرگ و الهی به رخ جهانیان کشیدند؛ اما نکته قابل توجه مردود شدن برخی از خواص و قشر نخبه کشور در این برهه حساس تاریخ انقلاب اسلامی می باشد که با سکوت و در مواردی همراهی و هم جهت بودن با منافع استکبار باعث پررنگ تر شدن غبار فتنه گردیده و خواسته یا ناخواسته صدمات جبران ناپذیری را به انقلاب اسلامی وارد آوردند.
بیجهت نیست که بزرگان، بارها تأکید کردهاند که یکی از مشکلات اصلی دشمنان انقلاب اسلامی، نداشتن فهم درست و شناخت کافی از مردم عزیز ایران اسلامی است. ملت شریف ایران، بدون توجه به فضاسازیهای رسانهای و عملیات سنگین روانی دشمن و علیرغم انحراف و سکوت برخی خواص و به اصطلاح نخبگان سیاسی، چشم خود را به مشعل فروزان انقلاب یعنی ولی فقیه دوخته و به مراتب تشخیص و فهم بهتری نسبت به برخی نخبگان و سیاسیون و خواص بروز دادند و توانستند از آن آزمون سخت، رو سفید و سربلند بیرون بیایند.
رهبر معظم انقلاب از فتنه 88 با عنوان «بیماری» یاد کردند و فرمودند 9دی ملت ایران را واکسینه کرد. این تعبیر نشان میدهد نهم دی تجربیاتی برای ملت ایران داشت که میتواند از آن در آزمونهای آینده بهره برد و بدان جهت که یکی از راههای درمان بیماری فتنه 88، لبیک به فریاد أین عمار رهبر انقلاب بود، ملت ایران هوشیار شد که چه کسانی حاضرند از مال و جان و آبروی خود برای انقلاب خرج کنند و چه کسانی عافیت طلبی و دنیاطلبی را به صلاح نظام ترجیح میدهند و اینگونه است که 8 ماه فتنه ملاکی شد برای سنجش خواص. خواصی که چشم فروبسته و سکوتی عمیق را جرعه جرعه نوش می کنند، خواصی که خاصیتشان این است که خط خطی های سیاسی خود را واژگان مشق شده خط امام دانسته و آن را به مردم دیکته می کنند و تلقی شان این است که روی خط امام راه می روند، نه روی خط چین های وهم آلوده خودشان!
حافظه تاریخی مردم ایران آنقدر فراموش کار نشده است که با تصویر سازیهای غلط، از کارنامه مردودی خواص چشمپوشی کند حال آنکه این ملت واکسینه شده و ذرهای از اصول انقلابی خود کوتاه نخواهد آمد. اکنون که برخی جریان ها برای تطهیر و رفع حصر سران فتنه تلاش می کنند، کسانی که با سوء استفاده از تغییرات سیاسی و رافت اسلامی در حق سران فتنه، شعار رفع حصر سران فتنه و یا آزادی زندانیان فتنه گر و گستاخانه و با بی حیایی توهم حق و حقوق خود را به عنوان یک مطالبه مردمی مطرح می کنند، همان تجدید نظر خواهانی هستند، که دنبال منحرف کردن مسیر انقلاب بزرگ ملت ایران به سمت آمریکا و اسلام آمریکایی بودند، لذا تاکید می کنیم اگر از فتنه 88، حساسیت زدایی شود، در آینده به فتنه های بزرگتری مبتلا خواهیم شد.
متاسفانه در این بین گویا دستگاه اجرایی کشور پیام مردم در 9 دی 88 را دریافت نکرده و با استفاده از برخی خواص که به آتش افروزی در فضای فتنه مشغول بوده اند، خواسته یا ناخواسته سعی در مشروعیت بخشی به جرم نابخشودنی این خواص داشته است. بروز این رفتار از سوی دستگاه اجرایی قابل قبول نبوده و مخالف روح حاکم بر پیام مردم در 9 دی 88 می باشد که باعث از بین رفتن اعتماد بین مردم و دولت خواهد شد.
در پایان این بیانیه اعلام می داریم جنبش دانشجویی در صورت بروز هرگونه رفتاری که منجر به انحراف دانشگاه از مسیر علمی و بازگشت به فضای سیاست زده دوران سیطره سیاه اصلاحات بر دانشگاه شود، به بیانیه اکتفا نکرده و به تکلیف انقلابی خود عمل خواهد کرد.