به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، رشید امروز در اولین جشنواره دانشجویان تخصصی طب سنتی ایران در تالار رازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: آنچه در نظام دکتری تخصصی یا PHD مطرح است مبحث داشتن اطلاعات در سطح اولیه و کار آمد است.
وی ادامه داد: ما باید این باور را در ذهن خود ایجاد کنیم که علم، نیاز به اطلاعات اولیه خود داردY هر چند که آن اطلاعات با علم امروزی سنخیت ظاهری نداشته باشد و لفظ سنت را در بر بگیرد.
مشاور استاندار در ادامه به وجود سنتهای حسنه در اسلام اشاره و این منابع را دارای غنای بسیار دانست و تصریح کرد: ما اکنون در وزارت بهداشت یاری خراسانی داریم که تمام تلاش خود را در راستای اعتلای بهداشت و درمان مردم گذاشته؛ که باید از این فرصت بهره جست و طب سنتی را شکوفاتر کرد.
رشید در ادامه با بیان اینکه اکنون دعوا بر سر اهمیت علم نوین و سنتی است، یادآور شد: باید اثبات کرد میان علم نوین و علم سنتی منافاتی وجود ندارد و این دو علم در کنار یکدیگر میتوانند مکمل باشند نه در نقطه مقابل یکدیگر.
وی طب سنتی را طبی شفا بخش دانست و افزود: اگر بتوانیم آسیبها را در این علم تبدیل به فرصت و بر اساس بیان مولا علی(ع) در خصوص رسول الله که ایشان را طبیب مردم میدانستند به علم گذشته بنگریم مشکلات ما حل میشود.
در ادامه حجت الاسلام ابراهیمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیان آسیبها در طب سنتی پرداخت و گفت: ما امید داریم روزی برسد که درهای طب سنتی بر روی سوء استفاده کنندگان از این علم بسته شود.
وی ادامه داد: این همایش کشوری باید فتح بابی باشد برای رسیدن به طب سنتی عالمانه به دور از آسیبهای احتمالی، علمی صرفا در اختیار مردم و برای مردم جامعه اسلامی.
حجت الاسلام ابراهیمی در پایان با انتقاد از افرادی که با خواندن یک بروشور خود را توانا در طبابت مردم میدانند، گفت: این رفتار ظلم به مردم و دانشجویانی است که سالها تلاش کردهاند تا بر علم خود بیفزایند و برای مردم جامعه خود افتخار داشتن طبی ارزان و سالم را داشته باشند.
لازم به ذکر است، این همایش تا فردا یکشنبه 20 مهر ادامه خواهد داشت و پس از برگزاری کارگاههای دانشجویی، با گزارش دبیر همایش و تقدیر از دانشجویان برتر به کار خود پایان میدهد.