به گزارش گروه فضای مجازی«خبرگزاری دانشجو»، امروزه فلفل سیاه از جمله ادویههایی است که در کابینت تمام آشپزخانهها پیدا میشود. فلفل سیاه برای تولید روغن فلفل سیاه استفاده میشود که خواص قابل توجهی دارد. روغن فلفل سیاه به ترک کردن سیگار کمک میکند.
در بررسی انجام شده در سال 2013 میلادی شدت گرایش به استعمال سیگار، دو دقیقه قبل و بعد از استشمام روغن فلفل سیاه ارزیابی شد. نتایج این مطالعه حاکی از آن بود که این روغن به طور موثری تمایل به مصرف نیکوتین در فرد را کاهش میدهد.
همچنین روغن فلفل سیاه سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدانها با رادیکالهای آزاد مقابله میکنند. رادیکالهای آزاد مولکولهایی هستند که در تخریب سلولهای بدن و احتمال ابتلای فرد به سرطان نقش دارند.
نتایج یک بررسی نشان میدهد که روغن فلفل سیاه یکی از کاربردی ترین روغنهای ضروری برای مقابله با باکتریهای مضر است. روغن فلفل سیاه از دیابت نوع 2 و فشارخون بالا پیشگیری میکند.
طبق بررسی که سال گذشته (2013) انجام شد روغن فلفل سیاه به طور طبیعی از تجزیه دو آنزیم به گلوکز جلوگیری میکند. این تاثیر فلفل سیاه ممکن است به تنظیم گلوکز خون و تاخیر در جذب آن کمک کند. روغن فلفل سیاه به قرار دادن «کاتتر» داخل وریدی کمک میکند. کاتتر در پزشکی، یک لوله نازک شکل داده شده از مواد اولیه کاربردی در پزشکی است که در طیف گستردهای از توابع دانش پزشکی و بهداشت کاربرد دارد.
در یک بررسی پرستاران روغن فلفل سیاه را به یک ژل اضافه کرده و آن را روی پوست بیمارانی که در جا گرفتن کاتتر داخل وریدیشان مشکل وجود داشت امتحان کردند. نتایج این بررسی نشان داد این روغن به طور چشمگیر به داخل شدن آسان کاتتر وریدی کمک میکند.
روغن فلفل سیاه در عین حال مشکلات مربوط به بلع را در افراد مسن برطرف میکند. مشکلات مربوط به بلع به خصوص در افراد مسن اغلب به مشکلات جدی همچون ذات الریه منجر میشود. در نتایج یک بررسی آمده است استشمام روغن فلفل سیاه شیوهای بدون خطر در تحریک کردن رفلاکسهایی در بدن است که فرآیند بلعیدن را در فرد موجب میشود و از آنجایی که مصرف آن آسان است افراد مسنی که در بلعیدن مشکل دارند میتوانند از مزایای استشمام روغن فلفل سیاه در این زمینه بهره ببرند.
روغن فلفل سیاه عنصر مقابله کننده مناسبی برای مبارزه با باکتری E.Coli است. روغن فلفل سیاه حاوی ترکیبات موثری برای مقابله با باکتریهاست. طبق مطالعه انجام شده این روغن میتواند به مقابله با بیماریهای ناشی از مواد خوراکی آلوده به E.Coli کمک کند.
منبع: جوان