به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، ستار هدایتخواه دیروز در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه یاسوج پیرامون نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپای شمالی و آمریکای لاتین، با اشاره به صف آرایی جبهه حق و باطل از ابتدای خلقت و ترسیم خط انقلاب اسلامی در مسیر جبهه حق و مقابله با باطل گفت: رفتارهای رهبران انقلاب در مسیر آرایش جبهه حق و باطل قابل تفسیر است که یکی از بارزترین این رفتارها نامه نگاری است.
وی افزود: یکی از ویژگی های بارز و مشترک رهبران الهی دعوت به حق، عدالتخواهی، خیرخواهی، دفاع از مظلومین و استقامت و پایداری در مسیر حق بوده است.
معاون پارلمانی سازمان بسیج مستضعفین به رفتار رهبران جبهه باطل اشاره کرد و گفت: رفتارهای مشترک رهبران جبهه باطل نیز خدعه و نیرنگ، تهمت و افترا به طرف مقابل، تحقیر، عملیات روانی، شایعه سازی، شبهه افکنی، توسل به زور و تهدید و سوء استفاده از مقدسات بوده است و این نامه یکی از نشانه های حرکت برحقی است که جمهوری اسلامی در جریان مقابله با جبهه استکبار و ابزار و رفتارهای مشترک آن در پیش گرفته است.
هدایتخواه به صف آرایی جدید جهانی که در نتیجه انقلاب اسلامی به وجود آمده اشاره کرد و گفت: یک طرف این صف آرایی در مقابل جبهه استکبار انقلاب اسلامی به پرچمداری ایران اسلامی است که به جبهه مستضعفین معروف است و مرزهای آن حتی تا آمریکای لاتین نیز ادامه دارد.
هدایتخواه به نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی اشاره کرد و گفت: نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی تقابل جدی با جبهه استکبار است.
وی افزود: کوتاهی نامه حاکی از مخاطب شناسی دقیق است، چه اینکه جوانان امروز علاقه ای به خواندن متون بلند و طولانی ندارند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: هم متن فارسی و هم انگلیسی نامه از فصاحت و بلاغت بالایی برخوردار است که نشانی است از هوشمندی مقام معظم رهبری و دقتی که در ترجمه متن آن صورت گرفته است.
هدایتخواه شیوه نگارش نامه را مبتنی بر آیه «ادعو الی سبیل ربک بالحکمه و الموعظه الحسنه و جادلهم بالتی هی احسن» دانست و گفت: در این نامه همه موارد دعوت به حکمت بر اساس استدلال منطقی، موعظه، خیرخواهی، نصیحت و جدال احسن به وسیله به چالش کشیدن روحیات و اعتقادات طرف مقابل وجود دارد.
وی مهم ترین بخش نامه را طرح سوالات مختلف از جانب رهبری دانست و گفت: یکی از شیوه هایی که به کرات در قرآن استفاده شده است طرح سوال است که این مورد بخش اعظم نامه مقام معظم رهبری را به خود اختصاص داده است.
هدایتخواه با اشاره به مشی رهبر انقلاب در زمینه فرهنگ و تاکید ایشان بر خارج شدن از موضع انفعال در مقابل غرب و به چالش کشیدن بنیان های فرهنگی غرب از طریق پرسشگری تاکید کرد: در سوالات نامه موضع تهاجمی نسبت به نحوه عملکرد سردمداران غربی، رسانه های غرب و مجموعه رفتارهای آنها در حوزه اسلام هراسی قابل لمس است.
وی تبدیل تهدیدها به فرصت را ویژگی دیگر نامه رهبری به جوانان دانست و گفت: به طور مثال فضای مجازی از نظر عده ای یک تهدید است اما انتشار نامه رهبری در این فضا آن را به یک فرصت مهم تبدیل کرده است.
این استاد دانشگاه زمان انتشار نامه رهبری را نیز زمان مهمی ارزیابی کرد و گفت: در شرایطی که موج اسلام هراسی با شکل گیری گروه های تکفیری رو به افزایش است و از سوی دیگر موج معنویت خواهی و اسلام خواهی جوانان غربی نیز رشدی قابل توجه دارد این نامه منتشر شده است که نشانی است از زمان شناسی دقیق و صحیح.
هدایتخواه با اشاره به اهداف نامه گفت: هدف اول این نامه نشان دادن چهره واقعی اسلام به جوانان غربی به وسیله تحقیق است و هدف اساسی و دوم نامه دعوت به حقیقت اسلام است که مشی اولیای برحق الهی است.
وی در خصوص آثار نامه گفت: در حوزه مسائل فرهنگی و اعتقادی نباید در پی آثار زود بازده و سریع باشیم اما با این حال می توان تاثیرات این نامه را در همین زمان کوتاه هم دید چه اینکه بازدید از این نامه تا به حال به چندین میلیون نفر رسیده است.