مریم زارع پور، مدیر خواهران سازمان بسیج دانشجویی فارس در گفتگو با خبرنگار «خبرگزرای دانشجو » از شیراز، با اشاره به سفر قریب الوقوع هیات ایرانی به نیویورک برای شرکت در پکن + ۲۰ گفت: اولین مسئله مربوط به مواجهه جدی جاری بین ما و غرب یعنی مذاکرات هسته ای است که با نگاه به برخی اظهارات طرف مقابل مذاکرات درمی یابیم مسئله حقوق بشر در ایران یکی از بهانه هایی است که جبهه استکبار در نظر دارد برای کارشکنی در مذاکرات و اعمال فشار بیشتر به ایران مورد استفاده قرار دهد.
وی با بیان اینکه یکی از ماموریت هایی که به عهده هیات اعزامی ایران به نشست پکن +۲۰ و کنوانسیون مقام زن گذاشته شده است، ارائه گزارش در زمینه حقوق بشر در ایران است، افزود: دومین مسئله این است که جدا از هیات همراه که متشکل از فعالین NGO های معلوم الحال با سابقه فمنیستی می باشد. معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده و سرپرست هیات اعزامی به نیویورک، سابق بر این نیز در اجلاس پکن + ۱۰ با ارائه گزارشی که سراسر آن به سیاه نمایی از وضعیت زنان اختصاص یافته بود غیرت ملی خود را در برابر بیگانگان نشان داده است.
مدیر خواهران سازمان بسیج دانشجویی فارس با بیان اینکه آیا این هیات با این ترکیب می تواند گزارشی ارائه دهد که نتیجه آن دادن بهانه جدید به غرب برای اعمال فشار بیشتر نباشد، ادامه داد: اولین مأموریت معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در اجلاس پکن +۲۰، این است که گزارش دهد ایران از زمان اجلاس قبلی تا کنون تا چه حد توانسته به مطالبات اعلامیه پکن نزدیک شود. آیا جز این است که مثل قضیه هسته ای باز هم قرار است هیات ما تلاش نماید هیات غربی را متقاعد سازد که سعی دارد مطالبات را اجرا نماید و در این راه از هرکدام از داشته هایش که مانع اعتماد طرف غربی شود دست بکشد.
زارع پور با اشاره به اینکه در حالی که کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس به بهانه بالاتر و کامل تر بودن قوانین داخلی شان از پیوستن به اینگونه کنوانسیون ها وتعهدات سرباز زده اند، اظهار داشت: آیا اصرار بر همگونی و همراستایی با مسائلی که نه تنها در تضادآشکار با ۷۸ ماده قانون داخلی ما است؛ بلکه بالاتر از آن با ۵۰ اصل مسلم اسلام در تناقض است؛ از طرف برخی مسئولین ما توجیه شدنی است. آیا زمان آن نیست که به جای قرار گرفتن در جایگاه متهم و تلاش برای پاسخگو بودن همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما در حوزه زنان از غرب طلبکار هستیم؛ غرب را به جایگاه پاسخگویی بکشانیم.
وی در ادامه بیان داشت: به یکی از مباحث در نظر گرفته شده برای این دوره خشونت علیه زنان است. آیا جای آن نیست که غرب را برای حمایت هایش از خشونت هایی که در بحرین ، فلسطین و غیره علیه زنان اعمال می شود به محاکمه بکشاند.
مدیر خواهران سازمان بسیج دانشجویی فارس با اشاره به اینکه چرا باید در برابر فرهنگی که چه قبل و چه بعد از فمنیسم مملو از تحقیر و سرکوب زنان بوده است، کوتاه بیاییم و سعی کنیم به آنها برسیم، تصریح کرد: سیمون دوبوار یکی از بزرگترین نظریه پردازان فمنیسم عنوان می کند که "قوانین ما در نظام مرد محور و پدرسالار نوشته شده است، به حقوق زنان توجهی نکرده است و زن همواره غیر خودی به حساب آمده است. اگر قانون به دست فرشته یعنی غیر بشر نوشته میشد، مسأله حل بود ولی حالا که غیر بشر وجود ندارد زنان باید قوانین و حقوق را دوباره تعریف کنند."
زارع پور در پایان سخنان خود با بیان اینکه این سخن از سوی فردی که شناختی از تعالیم آسمانی بخصوص تعالیم کامل و جاودانه اسلام ندارد توجیه شده است و آنچه از نمایندگان جمهوری اسلامی انتظار می رود، گفت: به جای قبول داشتن غرب به عنوان پیشرو در حقوق زنان و به جای بزرگ نمودن روز جعلی ۸ مارس، در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) بزرگ بانوی اسلام، نمونه کامل و بی همتای زن در تمامی ادوار تاریخ به عنوان روز حقیقی زن با دعوت از فعالین جهانی عرصه حقوق زنان و معرفی این الگوی بی همتا بگویند که صاحب مکتبی هستند که اگر آنها از جایگاه زن در این مکتب آشنا شوند هیچ رقیب یا نظیری را در بین مکاتب فکری خود برای آن نمی یابند و حقوق اسلامی زنان را به عنوان هدیه ای گرانقدر به آنها ارائه دهند.