به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، این روزها در فضای مجازی شبکه های اجتماعی و رسانه های کاغذی خبری به چشم می خورد که قلب های مردم را دردمند کرده است.
این خبر که ابتدا از سوی سایت های غیررسمی مطرح شد گواهی می داد دو نوجوان هنگام بازگشت از خانه خدا در فرودگاه جده زمانی که دو پلیس فرودگاه عربستان به آنها مشکوک شده بودند هنگام بازرسی بدنی در اتاقی خلوت مورد تعرض قرار گرفتند.
سازمان حج و زیارت در واکنش به این موضوع اعلام کرد که هیچ تعرضی صورت نگرفته و هوشیاری روحانی کاروان از این اقدام بی شرمانه جلوگیری کرده است.
در کش و قوس های رسیدگی به این موضوع رئیس دستگاه قضا ضمن ابراز تاسف به خاطر وقوع چنین حادثه ای در عربستان خواست تا مسئولان و وزارت امور خارجه جهت مجازات این دو مجرم اقدامات لازم را انجام دهند و سپس کارشناسان حقوقی و سیاستمداران کشور ایران در صحبت های مختلف و ضمن محکوم کردن این اقدام تلخ به سازمان حج و زیارت هشدار دادند که باید زائران ایرانی از هر حیث مورد امنیت قرار بگیرند و این رفتار در شان ایرانیان نیست.
این موضوع حتی برخی از مراجع تقلید را منقلب کرد به طوری که آیت الله مکارم شیرازی با ایجاد طرح سوالی به مسئولان گفت آیا حیثیت ایرانی باید به خاطر انجام یک فرضیه مستحب به خطر بیفتد؟
همچنین در شرایط بد و بدتر عقل سالم بد را انتخاب می کند و امروز بد ما این است که با سفر به عربستان جیب های آل سعود را پر از اسکناس نکنیم تا با این اسکناس ها برای هم نوع های خودمان در کشور یمن بمب و موشک نخریم و سرانجام نیز این رژیم غاصب بخواهد با عزت ایرانی بازی کند و آن را دست مایه دو افسر پلیس خود قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت روز گذشته اعلام کرد چنانچه عربستان سعودی نسبت به مجازات این دو مجرم تعلل کند و آنان را به اشد مجازات خود نرساند پروازهای عمره زائران به خانه خدا لغو خواهد شد.
همچنین می توان در گوشه و کنار ایران نظاره گر اعتراض مردم به این حادثه ناگوار بودیم به طوری که روز گذشته گروهی از مردم در مقابل سفارت عربستان تجمع کردند و عده ای نیز در روستاها با پاره کردن فیش عمره خود مشتی بر دهان عاملان این حادثه و کسانی که قصد بی توجهی و غفلت نسبت به این موضوع را دارند کوبیدند.
متاسفانه از این سمت و سوق که خارج شویم این روزها مطالبی را در شبکه های اجتماعی از جمله وایبر و واتس آپ و دیگر شبکه های موبایلی و اینترنتی می بینیم که دور از شان جوانان ایرانی است.
این پیام ها که به طور معمول روزانه هزاران بار توسط کاربران به اشتراک گذاشته می شود مطمئنا از روی ناآگاهی و خامی است و پشت پرده این اتفاقات قطعا افرادی شیاد و بی دین وجود دارند که با به استهزا گرفتن موضوع جده و تهیه جوک هایی در این رابطه قصد کم رنگ کردن این موضوع و نشان دادن رضایتمندی مردم را نسبت به این حادثه تلخ دارند.
ای کاش زمانی که این پیام ها را در گوشیمان می بینیم، قبل از فوروارد کردن یک لحظه خودمان را جای خانواده، بستگان و آشنایان، و یا خود این دو نوجوان بگذاریم و از خود سوال کنیم که اگر این واقعه شوم برای یکی از نزدیکان ما می افتاد آیا باز هم حاضر بودیم این مطالب را به اشتراک بگذاریم و یا حتی به آن ها بخندیم؟
در نهایت امیدواریم با پیگیری ویژه سازمان حج و زیارت و وزارت امور خارجه جهت آرام شدن قلب های ایرانیان و بازگشت آرامش نسبی به قربانیان این جنایت دو مجرم عربستانی به سزای اعمال خود برسند.
گفتنی است عربستان که هم اکنون دست به کشتار مردم بی دفاع یمن زده است و با کشورهای صهیونیستی در یک تراز قرار گرفته است قوانین سخت گیرانه ای حتی نسبت به مسائلی کوچکتر از این موضوع (جنایت جده) دارد اما علت تعلل مقامات عربستانی در ورود به این موضوع مشخص نیست.