به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، کلین روم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور معاون وزیر، معاون استاندار، اعضای شورای سیاستگذاری و جمعی از پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه صبح امروز در مرکز رشد و فناوری دانشگاه افتتاح شد.
ملک زاده، معاون تحقیقات وزارت بهداشت در این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه ها باید به دنبال کارآفرینی باشند، گفت: این مرکز می تواند مانند کارگاه بزرگی عمل کند و با استفاده از خلاقیت و نوآوری به کار آفرینی بپردازد که امیدواریم کرمانشاه بتواند در زمینه نوآوری پیش قدم شود.
وی افزود: تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این زمینه ستودنی است، پس از دانشگاه تهران و دانشگاه شهید بهشتی که روز گذشته افتتاح شدند دانشگاه کرمانشاه سومین مرکزی است که مجهز به کلین روم می شود و هفت مرکز دیگر نیز به تدریج در آینده در کشور افتتاح می شود.
معاون تحقیقات وزارت بهداشت تصریح کرد: وزارت بهداشت برای هر کلین روم برنامه ویژه ای دارد قرار است کرمانشاه با وجود ظرفیتهای خوبی چون دانشگاه رازی و بخش بیوشیمی این دانشگاه در زمینه مواد اولیه دارو فعالیت کند.
رئیس دانشگاه نیز در مراسم افتتاح این مرکز با اشاره به هدف کلی دانشگاه برای تبدیل شدن از مرکز اجرایی به ستادی پژوهش محور و همچنین نیاز کشور به مقوله پژوهش در مقطع حساس کنونی اشاره کرد و گفت: کلین روم از زیرساخت هایی است که به صنعت کمک بسیاری می کند و ما می خواهیم با استفاده از امثال اتاقهای تمیز، با امر پژوهش که نیاز کشور در برهه زمانی کنونی و یکی از اهداف جدی دانشگاه است به فن آوری های کاربردی دست پیدا کنیم.
وی به پرونده سلامت الکترونیک در پاوه اشاره کردو گفت : امیدواریم بتوانیم این پروژه را که دارای فناوری های جدید است را در تمام استان اجرایی کنیم.
نجفی، معاون تحقیقات دانشگاه نیز در این مراسم با اشاره به فعالیت سه ساله این معاونت برای ساخت این کلین روم گفت: پس از شهر تهران، کرمانشاه دومین شهرکشور است که مجهز به کلین روم می شود و به لحاظ مساحت فعلا بزرگترین کلین روم کشور است.
فرید نجفی گفت: این مجموعه می تواند در بعد آموزش و کارورزی به دانشجویان دانشکده داروسازی کمک فراوانی انجام دهد.
وی بیان داشت: در این کلین روم مواد اولیه سه داروی پرامی پیکسول، دونپزیل هیدرو کلرایدو دولوکستین تولید می شود و ظرفیت تولید 6 تا 7 داروی جدید را نیز در این مرکز داریم.