به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از کردستان، عليرضا شريفي، رئيس دانشگاه پيام نور مرکز سقز گفت: هم اکنون دانشگاه پيام نور سقز داراي 16 نفر هيأت علمي تمام وقت(داراي مدرک دکتري يا دانشجوي دکتري) و حدود 150 نفر از اساتيد مدعو مي باشد.
وی افزود: سالانه بيش از 150 نفر از فارغ التحصيلان اين مرکز در مقطع تحصيلات تکميلي پذيرفته مي شوند.
رئيس دانشگاه پيام نور مرکز سقز به مزاياي تحصيل در اين دانشگاه اشاره کرد و افزود: اختياري بودن حضور دانشجو در کلاس هاي دروس نظري، شهريه مناسب نسبت به ساير دانشگاه ها، امکان تحصيل براي افراد شاغل و ارائه مدرک معتبر و مورد تاييد وزارت علوم از جمله اين مزايا است.
شريفي امکان معرفي مهمان موقت و دائم به شهر مورد نظر دانشجو در طول تحصيل، امکان معرفي مهمان اضطراري و تعيين حوزه امتحاني طبق درخواست دانشجو، آزمون الکترونيکي پايان ترم و مشاهده نمرات بلافاصله و امکان تحصيل همزمان در دو رشته تحصيلي را از ديگر اين مزايا عنوان کرد.
رئيس دانشگاه پيام نور سقز با بيان اينکه دانشگاه پيام نور با شعار «آموزش براي همه، همه جا و همه وقت» توانسته است فرصت ها و پتانسيل هاي آموزش عالي در اقصي نقاط کشور فراهم کنند، گفت: کسب برترين رتبه کشور به لحاظ کيفيت آموزشي در سال 93 در کشور، کسب رتبه هاي برتر پژوهشي و فرهنگي باعث ارتقاي سطح علمي و برند دانشگاه پيام نور در سطح ملي و بين المللي شده است.
شريفي با اشاره به توانمندي دانشجويان اين دانشگاه پس از فارغ التحصيلي، گفت: آمارها نشان مي دهد فارغ التحصيلان دانشگاه پيام نور در آزمون ورودي مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري جزو افراد موفق بوده و در آزمون هاي استخدامي ادارات و نهادهاي دولتي و عمومي، وکالت، کارشناسي درصد بالايي از قبول شدگان را به خود اختصاص مي دهند و اين مايه افتخار براي اين دانشگاه بوده و خدمتي به فرزندان شايسته اين مرز و بوم مي باشد.
وي به ديگر فعاليت هاي دانشگاه پيام نور در کنار آموزش رسمي، به آموزش هاي کاربردي و کارآفريني، مهارت هاي تکميلي کسب و کار بصورت الکترونيکي و از راه دور جهت ورود به بازار کار خبر داد و گفت: براي متقاضيان دوره گواهي نامه معتبر از سوي سازمان مرکزي دانشگاه صادر مي شود.
رئيس دانشگاه پيام نور سقز با بيان اينکه هم اکنون در مقطع کارشناسي ارشد با راه اندازي چهار رشته حقوق خصوصي، تاريخ ايران اسلامي، جغرافياي طبيعي و شيمي آلي موافقت شده، گفت: پيگيري ها جهت موافقت نهايي با چند رشته ديگر از جمله، مهندسي کشاورزي و برنامه ريزي شهري نيز در حال انجام است.
شريفي خاطرنشان کرد: براي توسعه کمي و کيفي دانشگاه طرح ها و برنامه هايي را مدنظر داريم که از جمله مي توان به تسريع در ساخت مجتمع آموزشي و تحصيلات تکميلي، ساخت مجتمع فرهنگي و مسجد، توسعه فعاليت هاي پژوهشي و کاربردي، توسعه تحصيلات تکميلي، راه اندازي بيشتر رشته هاي مهندسي و کاربردي متناسب با پتانسيل ها و نياز جامعه و بازار کار، توسعه کيفي امکانات و آزمايشگاه ها، توسعه منابع انساني و علمي، تقويت ارتباطات اجتماعي و علمي با ساير دانشگاه ها، صاحب نظران و دستگاه هاي اجرايي، برگزاري جشنواره ها و همايش هاي مختلف علمي و فرهنگي، افزايش توليدات علمي و پژوهشي، مشارکت موثر در برنامه ريزي ها و حل معضلات اجتماعي و جذب بيشتر اعضاي هيات علمي اشاره کرد.