به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، خسرو عزیزی در نشست خبری که به مناسبت بازگشایی دانشگاهها و تشریح برنامه های این دانشگاه در سالتحصیلی جدید برگزار شد گفت: با موافقت هیات امناء دانشگاه لرستان درآمد حاصل از فروش مجتمع رفاهی این دانشگاه صرف احداث ساختمان مرکزی، اجرای فاز دوم دانشکده کشاورزی شامل آزمایشگاه ها و محصور کردن سایت کمالوند می شود.
وی با اشاره به اینکه مجتمع رفاهی و تفریحی دانشگاه لرستان با صرف چهار میلیارد و 300 میلیون تومان 48 درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: بنابر ارزیابی مشاور تکمیل این پروژه نیازمند هشت میلیارد تومان اعتبار است؛ اما با توجه به اینکه در تامین این میزان اعتبار ناتوان است به همین دلیل با جلب موافقت هیات امناء قرار شده است که با فروش این مجتمع درآمد آن صرف احداث پروژه های مورد نیاز دانشگاه شود.
رئیس دانشگاه لرستان گفت: تا به حال مزایده فروش مجتمع رفاهی و گردشگری دانشگاه لرستان طی دو مرحله برگزار شده است؛ اما کسی برنده این مزایده نشده است.
عزیزی با بیان اینکه یک ساختمان دیگر در مالکیت دانشگاه لرستان است که مجوز فروش آن از هیات امناء اخذ شده است افزود: درآمد حاصل از فروش این ساختمتن نیز صرف احداث پروژه های مورد نیاز دانشگاه می شود.
وی افزود: می پذیریم که دانشگاه محصور نیست و با این به رئیس سابق دانشگاه لرستان گفتم که اگر من آن زمان رئیس دانشگاه بودم درآمد حاصل از فروش خانه های سازمانی را به جای احداث مجتمع رفاهی صرف رفع مشکلات دانشگاه می کردم.
رئیس دانشگاه لرستان به افتتاح دو پروژه عمرانی این دانشگاه در آبان ماه امسال اشاره کرد و افزود: پروژه خوابگاه دخترانه حضرت رقیه (س) با ظرفیت ۳۶۰ نفر و مساحتی حدود سه هزار و ۱۰۰ متر مربع و صرف سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار نیمه اول آبان امسال افتتاح خواهد شد.
عزیزی با اشاره به اینکه همچنین کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و اطلاع رسانی دانشگاه لرستان نیز آبان امسال به بهره برداری خواهد رسید، افزود: این پروژه نیزدر زمینی به مساحت سه هزار و ۲۰۰ متر مربع احداث شده و برای تکمیل آن سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
وی به در دست ساخت بودن کلینیک درمانگاه دامپزشکی دانشگاه لرستان اشاره کرد و ادامه داد: پیشرفت فیزیکی این پروژه ۴۰ درصد است.
رئیس دانشگاه لرستان از رشد ۲۷ درصدی بودجه امسال دانشگاه لرستان نسبت به سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: بودجه عمرانی دانشگاه لرستان در سال ۹۴ حدود ۱۱ میلیارد تومان است.
عزیزی به وجود هشت هزار و ۸۰۰ دانشجو در دانشگاه لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: در دانشگاه لرستان حدود ۵۰۰ دانشجوی مقطع دکترا در قالب ۴۷ رشته دکترای روزانه و دو رشته دکترای پردیس دانشگاهی خودگردان مشغول تحصیل هستند.
وی از پذیرش ۱۰۰ دانشجوی دکترای روزانه و ۱۲ دانشجوی دکترای پردیس در دانشگاه لرستان طی سال تحصیلی ۹۴ - ۹۵ خبر داد و افزود: تعداد دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه در سال تحصیلی جدید شامل ۳۷۱ دانشجوی روزانه و ۷۲ دانشجوی پردیس دانشگاهی بوده است.
رئیس دانشگاه لرستان تعداد رشته های مقطع کارشناسی دانشگاه لرستان را ۴۰ رشته و تعداد رشته های مقطع کارشناسی ارشد آن را ۷۰ رشته برشمرد و بیان داشت: چهار مرکز اقماری آموزش عالی وابسته به دانشگاه لرستان در شهرستان های الشتر، نورآباد، پلدختر و کوهدشت مشغول فعالیت هستند.
عزیزی تعداد دانشجویان پذیرفته شده دانشگاه لرستان در سال تحصیلی جدید را حدود هزار و ۸۰۰ دانشجو برشمرد و افزود: ۶۰۰ نفر از این دانشجویان در مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان و هزار و ۲۰۰ نفر دیگر در دانشگاه لرستان پذیرفته شده اند.
وی به کاهش ۲۰ درصدی میزان پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه لرستان نسبت به سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: این در حالی است که میزان پذیرش دانشجو در این دانشگاه و در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.
رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه در راستای افزایش کیفیت دانشگاه لرستان دو مقوله زیرساختی مدنظر قرار گرفته است تصریح کرد: برای این منظور دانشگاه لرستان به دنبال جذب هیئت علمی با ویژگی های علمی برجسته بوده و همچنین به دنبال افزایش تجهیزات آزمایشگاهی و افزایش بودجه پژوهشی است.
وی با بیان اینکه تعدادی از رتبه های اول تا سوم کنکور کارشناسی به کارشناسی ارشد برخی رشته ها در کل کشور متعلق به استان لرستان است عنوان کرد: شهریور ماه امسال مراسم تجلیل از دانشجویان برتر کشور در مقاطع مختلف با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد که یکی از دانشجویان برتر کشور از دانشجویان دکترای برق دانشگاه لرستان بود.
رئیس دانشگاه لرستان بودجه هزینه ای این دانشگاه در سال جاری را حدود ۵۸ میلیارد تومان برشمرد و گفت: با توجه به اینکه باید ۱۲ تا ۱۵ درصد بودجه هزینه ای هر دانشگاه صرف بودجه پژوهشی آن شود بودجه پژوهشی دانشگاه لرستان در سال ۹۲ تنها چهار درصد بودجه هزینه ای آن بود.
عزیزی گفت: بودجه پژوهشی دانشگاه لرستان در سال ۹۳ حدود هشت درصد بودجه کل دانشگاه بود که این رقم در سال ۹۴ به ۹.۱ افزایش یافت.