به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد، در مرحله کشوری جشنواره هنر و ادبیات دینی که به میزبانی واحد تبریز و تولیت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، استادان و دانشجویان واحد نجفآباد در بخشهای مختلف حائز بیشترین رتبه برتر این جشنواره شدند.
در بخش استادان این جشنواره، زهرا فنایی، استادیار دانشکده هنر، معماری و شهرسازی واحد نجفآباد در رشته نقاشی مقام سوم و مینا جعفرپیشه در رشته عکس مقام دوم جشنواره در همین بخش را کسب کردند.
همچنین هفت نفر از دانشجویان واحد نجفآباد در رشتههای فیلمنامهنویسی، نقاشی خط، مشبک، معرق و پویا نمایی مقامهای اول تا سوم این مسابقات را بدست آوردند.
بر اساس این گزارش حمیدرضا برخوردار در رشته فیلمنامهنویسی مقام دوم، زهرا فاضل در رشته نقاشی خط مقام دوم، الهام رحیمیان در رشته نقاشی خط مقام سوم، حسن جعفری در رشته مشبک مقام اول، محمد مصدقفر در رشته مشبک مقام سوم، مصطفی مصدقفر در رشته معرق مقام دوم و علی لطفی در رشته پویانمایی رتبه اول این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
رئیس اداره برنامهریزی و پژوهشهای فرهنگی و دبیر کانون قرآن و عترت واحد نجفآباد در مورد این رویداد فرهنگی و مذهبی گفت: بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت استادان، دانشجویان و کارکنان واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، طبق آیین نامه جامعی که در شهریور ماه ۱۳۹۳ توسط دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد به دبیرخانه هیأت امنای استانی و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد ابلاغ شد، با تولیت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در سه مرحله درون واحدی، استانی و کشوری برگزار شد.
به گفته ناصر یزدانی، بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت در سه بخش پژوهشی (نرم افزار و وبلاگ، پایاننامه و مقالات قرآنی)، ادبیات دینی (داستاننویسی، نمایشنامهنویسی، فیلمنامهنویسی، شعر، پویانمایی، فیلم کوتاه، طراحی، عکس و نماهنگ) و آثار هنری (خط شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث، نستعلیق، سیاه قلم، نقاشی و نقاشی خط، قالی بافی، مشبک، معرق، نگارگری و منبت) برگزار شد.
وی افزود: در فراخوان اولیه این جشنواره در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور ۱۲ هزار دانشجو ثبتنام کردند که از این تعداد دانشجو 8 هزار اثر پس از پالایش و ارزیابی اولیه در دبیرخانه مرکزی برای راهیابی به بخش مسابقه مورد پذیرش قرار گرفت و تعداد ۱۳۷ اثر شامل (۷۲2 اثر دانشجو، ۳۸ اثر استاد و ۲۷ اثر کارمند) از بین واحدها، مراکز و آموزشکدههای سما نیز به مرحله کشوری راه یافته و به عنوان برگزیده کشوری جشنواره از سوی معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفتند.
لازم به ذکر است، این جشنواره قرآنی که در ۵۴ رشته در بخشهای کتبی، شفاهی و هنری و ادبیات دینی و پژوهشی و در سه گروه استادان، دانشجویان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، از سال ۱۳۷۲ پایهگذاری شده است که بیستمین دوره این جشنواره به همراه نمایشگاه ۱۳۷ اثر برگزیده کشوری، امسال به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.