به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، در متن بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد اتفاقات ۲۳ آذر ۹۴ در دانشکده پزشکی مشهد آمده است:
«آن کسانی که در مقابل عظمت ملت ایران، در مقابل کار بزرگ ملت ایران در انتخابات ایستادند، آنها بخشی از ملت نیستند؛ افرادی هستند یا ضد انقلاب صریح، یا کسانی که بر اثر جهالت خود، بر اثر لجاجت خود، کار ضد انقلاب را می کنند؛ ربطی به توده مردم ندارند. امام خامنه ای ۱۳۸۸/۱۱/۱۹»
شعار علیه امنیت ملی، شعار در دفاع از فتنه گران، ورود افراد غیر دانشجو و ناشناخته به دانشکده که بعضا با ویزای اختصاصی مدیریت دانشجویی اتفاق افتاد، کتک خوردن مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دندانپزشکی، تمسخر و هتاکی به دانشجویان انقلابی توسط برخی دانشجونماها، بالابردن عکس فتنه گران در سالن، پخش کلیپهای غیر قانونی و تنش زا و غیره همه و همه اتفاقاتی بود که به راحتی قبل از این برنامه قابل پیش بینی بود و اظهر من الشمس بود که با مجوز دادن به حضور یک فتنه گر در دانشگاه و تریبون دادن به چنین آدمی به وقوع خواهد پیوست، چرا که اصحاب فتنه بدون شک چونان غریقی که هر دستاویزی را برای نجات خود به کار می گیرد چنین فرصت هایی را برای احیاء جنازه خود در هر جای کشور که باشد غنیمت می شمرند.
۲۳ آذر ۱۳۵۷ که با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همراهی علما و مردم در مقابله با طاغوت زمان به وقوع پیوست، این روز را به برگ زرینی در تاریخ این دانشگاه تبدیل کرد. متاسفانه مسئولین امر به مجوز دادن به ورود فتنه گران به دانشگاه در این روز، نشان دادند میراث داران خوبی برای تاریخ پرافتخار این دانشگاه نیستند.
آیا حسین مرعشی به عنوان کسی که با نقش فعال در فتنه ۸۸ پس از بررسی های قضایی یک سال روانه حبس تعزیری شد و پس از آن ممنوعیت از فعالیت حزبی و سیاسی پیدا کرد، میهمانی شایسته شأن و منزلت دانشگاه علوم پزشکی بود؟
آیا در جمهوری اسلامی هیچ سخنران دیگری برای روز دانشجو پیدا نمی شد که باید یک زندانی امنیتی سخنران دانشگاه ما باشد؟
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن محکوم کردن ورود حسین مرعشی به ساحت مقدس دانشگاه، سخنی با انجمن اسلامی دانشجویان و سخنی با مسئولین دانشگاه دارد که در این مرقومه بیان می کند:
سخن با انجمن اسلامی؛
دوستان عزیز ما در انجمن اسلامی باید پیشینه پرافتخار خود را در این کشور بیشتر مطالعه کنند، بد نیست برگی از این تاریخ را بازخوانی کنیم:
اولین انجمن اسلامی دانشجویان ایران در دانشکده فنی دانشگاه تهران توسط مرحوم آیت الله سید محمود طالقانی و مرحوم مهدی بازرگان تأسیس شد و کم و بیش انجمن اسلامی دانشجویان به صورت مخفی یا آشکار در بسیاری از دانشگاه های کشور در قبل از انقلاب اسلامی فعالیت میکرد. پس از پیروزی انقلاب درسال ۱۳۵۷ در اوایل سال ۱۳۵۸ گروهی از دانشجویان مسلمان با رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) دیدار کردند که در این دیدار امام به دانشجویان توصیه کردند که: «بروید تحکیم وحدت کنید.»
از آن پس به منظور اجرای منویات رهبر کبیر انقلاب اسلامی برخی از این دانشجویان که سابقه فعالیت های سیاسی در قبل از انقلاب نیز داشتند، تشکلی به نام اتحادیه انجمن های اسلامی و سازمان های دانشجویی سراسر کشور (دفتر تحکیم وحدت) را تشکیل دادند. دو ماه بعد در تاریخ ۱۳ آبان ۱۳۵۸ دانشجویان مسلمان در سالگرد تبعید امام و روز دانش آموز، طی تظاهراتی به سفارت آمریکا – که به کانون توطئه و جاسوسی بر علیه نظام اسلامی تبدیل شده بود – حمله کردند. این واقعه به تعبیر امام (ره) انقلاب دوم لقب گرفت…
سوال مهم این است که به راستی چه تناسبی میان این پیشینه پر افتخار و فعالیتهای امروز شما وجود دارد؟
تلاش مضاعف برای زنده کردن فتنه گرانی که خیانت ایشان به همه ملت ایران ثابت شده است از طرق مختلف گاه با نصب تصاویر در بردها و نشریات و کلیپ ها، گاه با سفر دسته جمعی و گرفتن عکس یادگاری با سران فتنه و گاهی نیز با دعوت کردن از ایشان به عنوان سخنران روز دانشجو فعالیت هایی نیست؛ که آیندگان شما بتوانند به آن افتخار کنند.
برادران و خواهران عزیز،
میدانیم این اتفاقات قطعا ناشی از سوء نیت شما نسبت به نظام و انقلاب نیست؛ بلکه ناشی از جهل شما به مسیر پیش رویتان است که امیدواریم افزایش بصیرت شما منجر به پیشگیری از سوء استفاده احزاب و فتنه گران و ضدانقلاب از فرزندان ملت ایران شود.
لکن لااقل دلتان برای تشکل خودتان بسوزد، باور کنید بدنه عمومی دانشجویان با دیدن چنین فعالیت هایی از شما نه تنها جذب تشکل شما نمی شوند؛ بلکه از ورود به انجمن اسلامی احساس ناامنی و خطر می کنند؛ چرا که هر لحظه بیم سوء استفاده از ایشان می رود.
سخن با مسئولین دانشگاه؛
امیدواریم مسئولین دانشگاه با تمام همکاری بسیج دانشجویی در کنترل جلسه ۲۳ آذر دانشکده پزشکی از چند روز قبل، تذکر حساسیت ها و راهکارهای برون از تنش به مسئولین، تلاش همه جانبه برای کمک به مدیریت برنامه قبل و حین برنامه، پرهیز از ایجاد فضای ملتهب و مقابله به مثل حتی پس از کتک خوردن مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دندانپزشکی که تنها جرمشان تلاش برای صحبت با مرعشی بود، تحمل تمسخرها و هتاکی ها و برخوردهای ناشایست از برخی دانشجو نماها، تحمل درهای بسته سالن و مهندسی حاضرین در سالن توسط برخی مدیران و… دیگر از اتهام تنش زایی به بسیج دانشجویی دست بردارند و بدون فرافکنی، با نگاهی واقع بینانه برای علاج وضع اسفبار سیاسی و فرهنگی دانشگاه چاره ای بیاندیشند.
باید باور کنیم دانشگاه علوم پزشکی مشهد تبدیل شده است به جولانگاه احزاب و جریانات سیاسی و هر آنچه اتفاق می افتد به نام دانشجو است و به کام احزاب و جریانات سیاسی.
شاید کمتر از ۳۰ درصد جمعیت برنامه ۲۳ آذر از دانشجویان علوم پزشکی بودند و واضح بود که احزاب منحله و باقیماندههای فتنه صرفا از خلأهای نظارتی دانشگاه بهره برده و تنها از دانشگاه علوم پزشکی استفاده ابزاری کردند.
امید که مسئولین امر بیدار شوند و شرایط حساسی که در آن قرار داریم را به درستی درک کنند که خواب آنها تضمین خواب دشمن نیست!
باید حواسمان را جمع کنیم، بفهمیم که: «من نام لم ینم عنه»؛ اگر ما اینجا خواب برویم، جبهه دشمن، پشت سنگر خودش معلوم نیست خواب رفته باشد؛ او بیدار است، علیه ما توطئه خواهد کرد. به نظر من، فتنه سال ۸۸ هم همین بود؛ برای ما یک زنگ بود، یک زنگ بیدار باش بود. امام خامنه ای ۱۳۸۹/۰۶/۲۵»
به امید دانشجویانی با آگاهی بیشتر؛ دانشگاهی با استقلال بیشتر و ایرانی با فردای بهتر