به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، آفاق در جمع دانشجویان دانشگاههای غیر انتفاعی مشهد در منطقه عملیاتی طلائیه در خصوص عملیات خیبر گفت: این عملیات در سال 62 با رمز «یا رسول الله(ص)» آغاز شد و اولین تجربه خاکی و آبی ما در دفاع مقدس است.
وی در خصوص اهداف این عملیات گفت: این عملیات به جهت رسیدن نیروهای ایرانی به دروازههای بصره صورت گرفت و برای گرفتن جزایر مجنون و تلفات به سپاه عراق انجام شد.
این روایتگر دوران دفاع مقدس ادامه داد: رزمندگان ما زمانی که از منطقه آبی عبور کردند و به خشکی رسیدند تا 24 ساعت عراقیها متوجه نشدند؛ اما روز دوم که فهمیدند شروع به گلوله باران کردند.
آفاق افزود: رزمندگان ما با سلاحهای سبک جواب گلولههای دشمن را میدادند درصورتی که دشمن دارای سلاحهای قویتری بود.
وی افزود: دشمن آنقدر به ما نزدیک بود که به سمت بچهها سرنیزه و بعد نارنجک پرتاب میکردند بچه ها این نارنجکها را به سرعت میقاپیدند و به سمت عراقیها پرتاب میکردند، البته نارنجکهایی هم به زمین میخورد و منفجر میشد که منجر به، به شهادت رساندن رزمندگان ما میشد.
این روایتگر دفاع مقدس گفت: همه فکر رزمندگان ما عدم پیش روی عراق بود رزمندگان مجروح تشنه بودند و آب طلب میکردند؛ اما آبی نبود که به آنها بدیهم از آب حور هم به دلیل آلودگی نمیتواستیم استفاده کنیم برای همین اکثر بچهها شهید شدند.
آفاق با یادآوری اینکه عراقیها بشدت بچهها را هدف و گلوله باران میکردند، گفت: با این وجود رزمندگان ما حاضر به عقب نشینی نبودند زیرا نمیخواستند پیام امام خمینی(ره) را زیر پا بگذارند. حفظ جزایر مجنون تکلیف شرعی بود که امام به ما داده بود.
لازم به ذکر است، هم اکنون تعداد بیش از 300 دانشجوی خواهر از دانشگاههای غیر انتفاعی مشهد در مناطق عملیاتی جنوب کشور هستند و از مناطق عملیاتی طلائیه و شلمچه در حال بازدید هستند