به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، سید مجتبی میرابراهیمی، مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با تبریک حلول ماه مبارک رجب و اعلام خبر این تغییرات در سلف دانشگاه، گفت: در راستای استانداردسازی فرآیند تهیه، طبخ و توزیع غذا در سیستم دانشجویی، از بیست و سوم اسفند سال گذشته، این تعمیرات آغاز شده است.
وی افزود: از امروز، به مناسبت میلاد پربرکت امام محمدباقر(ع)، بخشی از این تعمیرات، به پایان می رسد تا بتوانیم، یک فرآیند استاندارد را برای ارتقای خدمت رسانی به دانشجویان، فراهم کنیم.
مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز این اقدام را گامی به سوی صنعتی شدن فرآیند تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد و ادامه داد: تامین سلامت غذای دانشجویان و توسعه توانمندی ها برای پخت بیشتر غذا، مهم ترین هدف دست اندرکاران معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه، در این اقدام بوده است.
میرابراهیمی با بیان اینکه خرید دستگاه های لازم در این فرآیند هم انجام شده است، از نصب دستگاه ها در آینده نزدیک و تا ابتدای اردیبهشت برای اتمام پروژه، خبر داد.
وی تاکید کرد: بر همین اساس، تمامی تلاش ها برای پیشگیری از وقفه در خدمت رسانی به دانشجوان در این بازه، انجام شده و غذای موردنیاز دانشجویان به صورت روزانه، از رستوران های دارای نشان دوستدار سلامت که به تایید مراجع بهداشتی دانشگاه رسیده، تهیه شده است.
مدیرکل دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ثبات در ارائه خدمات، ثبات در کیفیت و ارتقای آن، تامین سلامت و امنیت غذایی از سوی دانشجویان و خانواده های آنان را از مهمترین دستاوردهای این فرآیند استانداردسازی و صنعتی شدن، برشمرد و یادآور شد: تلاش ها برای بهره برداری هرچه سریع تر از این پروژه به شکل کامل، با جدیت تمام و به صورت شبانه روزی، در حال انجام است.