اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سال هاست که از مطالبه ی بر حق رهبر معظم انقلاب از جامعه دانشگاهی در خصوص برگزاری کرسی های آزاداندیشی می گذرد، مطالبه ای که همواره از سوی مسئولان و مدیران مراکز آموزش عالی مورد بی توجهی و بی مهری قرار گرفته است.
یکی از ملزومات برگزاری کرسی های آزاد اندیشی آزادی بیان و پس از بیان است و اگر این اصل وجود نداشته باشد و دانشجو احساس آزادی نکند حرف از آزاد اندیشیدن شعاری تو خالی است.
معاون محترم فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حالی مدعی موفقیت این مرکز در برگزاری کرسی های آزاداندیشی است که صف طویلی از دانشجویان منتقد در جلوی کمیته انضباطی؛ آن را برترین کمیته انضباطی دانشگاه در وزارت بهداشت کرده است.
باید دانست که با ستاره دار کردن دانشجویان منتقد و سلب آزادی های اولیه از این دانشجویان و فشار و ارعاب نمی توان آزاد اندیشی تولید کرد.
امروز می بینیم حضور در فضای مجازی حق اولیه و مقدماتی هر فرد در کورترین نقطه ی دنیا محسوب می شود؛ اما دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز حق استقاده از فضای مجازی را ندارد و صدای دانشجویان منتقد در نطفه خاموش می شود و دانشجویان به جرم حضور در فضای مجازی و مطالبه گری و چه بسا گاهی به دلیل شوخی با مسئولین به مسلخ برده می شوند! حال با توجه به این تعاریف چگونه ژست آزاد اندیشی و گزارشات گل و بلبل مسئولان را باور کنیم؟
بی شک همه دلسوزان انقلاب مشتاق آزاداندیشی هستند و از هر قدمی ولو کوچک در این زمینه استقبال می کنند؛ اما در انقلاب اسلامی فشار و اختناق دانشجوی منتقد امری مذموم و به هیچ وجه و با هر شکلی قابل توجیه نیست و این دغدغه منوط به هیچ جریانی نیست و چه بسا امروز هم دانشجویان اصولگرا و هم اصلاح طلب نسبت به قلع و قمع دانشجویان معترض هستند.
استاندار محبوب و محترم که فردی دانشگاهی و آزاداندیش هستند به عنوان نماینده دولت تدبیر و امید باید در این مسئله ورود کند و فارغ از گزارش های غیر واقعی، صدای دادخواهی دانشجویان مظلوم را بشنود و اجازه ندهد دانشجویان ارزشی، انقلابی، دلسوز و مطالبه گر زیر چرخ های قدرت اقتدار گرایان در دانشگاه نابود شوند.
ما همچنان به امید دولت تدبیر و امید امیدواریم و در حالی که کمتر از چند هفته به بازگشایی دانشگاه ها نمانده است، ان شاء الله دولت فکری به حال فضای جزماندیشی دانشگاه علوم پزشکی صورت دهد و حقوق اولیه دانشجویان در نقد و آزاداندیشی و حتی استفاده از فضای مجازی را برای همگان فراهم کند.
جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز