معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان گفت: تهیه مواد و طبخ غذا با حضور کارشناسان دانشگاه صورت میگیرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی مظاهری معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه سلف این دانشگاه جز برترین دانشگاههای کشور است گفت: همه ما در قبال یه دانه برنج یا گندمی که بر زمین میافتد مسئول هستیم و باید در روز قیامت جواب پس بدهیم.
مظاهری با اشاره به گله برخی دانشجویان در خصوص کمبود ظروف غذا افزود: گاهی در روزهای بسیار شلوغ این اتفاق میافتند و ظروف بعد از استفاده دانشجویان بلافاصله شسته شده و در اختیار دانشجویان بعدی قرار میگیرد و اگر در بحث نظافت و شستشوی ظروف متوجه کوتاهی و کاستی شویم جریمه هایی برای سلف در نظر میگیریم.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان بیان داشت: به دلیل برنامه ریزی دقیق و منسجم در این دانشگاه در طول روز حتی یک غذای اضافه هم نداریم.
وی با بیان اینکه کارشناسان دانشگاه به هنگام طبخ غذا در سلف حضور دارند گفت: گوشت جهت پخت و پز با نظارت کارشناسان و بصورت روزانه از یخچال خارج میشود و بقیه مواد غذایی نیز بصورت روزانه تهیه میشود.
مظاهری ادامه داد: در همه وعدههای غذایی یک دسر مانند میوه، ماست، دلستر در کنار وعدههای غذایی وجود دارد و به مناسب اعیاد و جشنها و عزاداریها و دسرهای خاصی مانند خرما و حلواهای محلی و... در کنار غذای اصلی داریم.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان در خصوص ساعت کاری سلف گفت: بازهی زمانی در نظر گرفته شده برای سلف بین ساعت ۱۱: ۳۰ الی ۱۳: ۳۰ میباشد و پس از این ساعت اگر دانشجویی برای غذا مراجعه کند بصورت روزفروش غذا در اختارش قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به گلگی برخی دانشجویان در خصوص رزرو غذا بیان کرد: روزفروش غذا در خارج بازههای زمانی تععین شده جهت جلوگیری از ماندن غذا و فروش در روز بعد است و اگر شخصی از غذا رزرو کند و در بازهی زمانی تعیین شده غذاش به او نرسد از یکی بهترین رستورانهای شهر برایش غذا تهیه خواهد شد تا رضایت دانشجو جلب شود.