معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: دانشجویان دانشگاه تهران میتوانند به همه اطلاعات شخصی خود در پرونده پزشکی پایش سلامت دسترسی داشته باشند.
مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در حاشیه برگزاری طرح پایش سلامت دانشجویان در دانشگاه تهران در خصوص جزئیات اجرای این طرح گفت: بحث پایش سلامت تکلیفی است که آموزش عالی برعهده دانشگاهها گذاشته است. به همین خاطر دانشگاه هایی که زیر مجموعه وزارت علوم هستند هر ساله دانشجویان را مورد پایش سلامت هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی قرار میدهند.
وی ادامه داد: برای هر دانشجو پرونده پزشکی تشکیل داده میشود و در دو مرکز بهداشت و مشاوره دانشجویان معاینه میشوند. طی این پایش دانشجویانی که دچار یکسری ناهنجاریها هستند شناسایی شده و تحت درمان قرار میگیرند.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پایش سلامت در سالهای اخیر به این خاطر اهمیت بیشتری پیدا کرده است که اگر ما از همان روز اول سلامت دانشجو را مشخص نکنیم امکان دارد در ادامه تحصیل دچار مشکلات حادتری شود. تشکیل این پرونده کمک میکند تا از بروز چنین اتفاقاتی در بستر دانشگاه جلوگیری شود.
سرسنگی افزود: حدود ۱۵ سال است که طرح پایش سلامت در دانشگاه تهران اجرا میشود و همه خدمات ارائه شده به صورت رایگان برای دانشجویان خواهد بود. دانشگاه تهران خوشبختانه در بحث خدمات رفاهی خصوصا در حوزه پزشکی و دندان پزشکی یکی از بهترین سرویسها را در بین دانشگاههای کل کشور دارد.
وی در پاسخ به این سوال که اطلاعات پروندههای پزشکی دانشجویان به آنها داده میشود یا خیر گفت: دانشجویان دانشگاه تهران میتوانند به همه اطلاعات شخصی خود در پرونده پزشکی پایش سلامت دسترسی داشته باشند. البته عدهای بسیاری از دانشجویان دانشگاه تهران دچار مشکل یا بیماری خاصی نیستند به همین خاطر طبیعتا سراغ این پرونده را نمیگیرند. اما قطعا دانشجویانی که با اضافه وزن، بیماریهای قلبی و ... دارند پروندهها برای بررسیهای بیشتر و مراجعه به پزشکان متخصص ارجاع داده میشود.