هم اکنون تعداد زیادی از مردم به ضرورت داشتن پاوربانک پی بردهاند. کافی است اراده کنید تا یکی از آنها را بخریدچون حالا دیگر بر سر هر کوی و برزنی از جمله در مترو و توسط دست فروشان، پاور بانک به فروش میرسد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حتما برای شما هم پیش آمده است که وسط یک مکالمه مهم یا در مکانی که دسترسی به شارژر و برق ندارید، باتری گوشی موبایل تان تمام شده باشد. شاید هیچ وقت مانند زمانی که به واسطه تمام شدن باتری گوشی، کار مهم تان نصفه نیمه مانده یا در پیدا کردن آدرس قرار ملاقات تان در خیابان دچار سرگردانی شده و نمی توانید تماس بگیرید، اهمیت داشتن پاوربانک را درک نکنید. به هر حال هم اکنون تعداد زیادی از مردم به ضرورت داشتن پاوربانک پی برده اند. کافی است اراده کنید تا یکی از آن ها را بخریدچون حالا دیگر بر سر هر کوی و برزنی از جمله در مترو و توسط دست فروشان، پاور بانک به فروش می رسد. از طرفی دیگر خرید پاوربانک مناسب در حالی که هزاران مارک نامعتبر و ناشناخته بازار را قبضه کرده است کاری مشکل است، زیرا کیفیت پایین پاوربانک به گوشی موبایل آسیب می رساند.از همین رو در گزارش امروز در صدد معرفی نکات مهم برای خرید یک پاور بانک مناسب برآمده ایم.
ظرفیت
اکثر مردم در هنگام خرید پاوربانک به اولین نکته ای که توجه می کنند، ظرفیت پاوربانک است. برای انتخاب ظرفیت پاوربانک بیش از هر چیز باید به میزان نیاز خود توجه کنید. برای انجام کارهای روزانه و معمول ظرفیت پاوربانک تا 1.5 برابر ظرفیت باتری گوشی کفایت می کند. اگر پرمصرف هستیدبهتر است پاوربانکی بخرید که با آن بتوانید سه تا پنج بار گوشی خود را شارژ کنید. به عنوان مثال اگر ظرفیت باتری گوشی شما 3000 میلی آمپر است یک پاوربانک با ظرفیت 15000 میلی آمپر انتخاب کنید.
نکته مهم درباره ظرفیت پاوربانک هااین است که دو ظرفیت داریم: ظرفیت واقعی و ظرفیت اسمی ظرفیت واقعی پاوربانک ها چیزی در حدود 70درصد ظرفیت اسمی آن هاست.علت این امر تغییر ولتاژی است که در پاوربانک و گوشی همراه صورت می گیرد.
به طور مثال ظرفیت واقعی یک پاوربانک با ظرفیت اسمی 16000 میلی آمپر، چیزی در حدود 11500 میلی آمپر است.
توان شارژ
شدت جریان خروجی هر پاوربانک نشان دهنده توان شارژ آن دستگاه است. بر این اساس پاوربانک هایی با قدرت 1 A برای گوشی های موبایل، دوربین های دیجیتال و انواع موزیک پلیر مناسب هستند. پاوربانک های با قدرت 2 A می توانند تبلت ها و آی پدها را نیز شارژکنند. برای شارژ لپ تاپ ها با پاور بانک باید از انواعی استفاده کرد که 3 A قدرت دارند.
تعداد پورت ها
خیلی از پاور بانک های موجود دارای دو پورت هستند. یک پورت با قدرت 1 A و دیگری با قدرت 2 A .
پورت 2 A سرعت بیشتری در عمل شارژ دارد و البته چند درصد کمتر نسبت به پورت 1 A شارژ می کند.
وزن و ابعاد پاور بانک
وزن پاوربانک با میزان ظرفیت آن رابطه مستقیمی دارد؛ اگر می خواهید به راحتی در جیب یا کیف شما جا شود و با خود حمل کنید باید از انواع سبک تر آن انتخاب کنید. این در حالی است که به ظرفیت زیادی نیاز نداشته باشید؛ زیرا وزن پاوربانک با میزان حافظه آن رابطه مستقیم دارد. بنابراین اگر نیاز به حافظه بالا دارید باید تحمل وزن آن را نیز به جان بخرید.
نشانگر میزان انرژی
نشانگر دیجیتالی روی پاوربانک می تواند ارزیابی دقیقی از میزان باقی مانده شارژ به شما بدهد، اما درصدی از شارژ پاوربانک صرف این قابلیت می شود. برخی از پاوربانک ها نیز با چند چراغ روی خود شما را از میزان باقی مانده شارژ مطلع می کنند.
قیمت مناسب اما نه خیلی مناسب!
یک پاوربانک با کیفیت پایین می تواند قاتل دستگاه شما باشد. گاهی صرفه جویی در قیمت خرید پاوربانک می تواند باعث وارد آمدن ضرر میلیونی به دستگاه شما شود. با وجود این که گران بودن دلیلی بر مرغوبیت کالا نیست، اما قیمت بسیار پایین نیز مهر تاییدی بر جمله "هر چقدر پول بدهی همان قدر آش می خوری" است. بنابراین با آگاهی ودقت اقدام به خرید پاوربانک از میان برندهای معتبر و شناخته شده کنید.
گارانتی
برخی از پاوربانک ها گارانتی تعویض دارند که باعث می شود با خیال راحت تری به خرید پاوربانک بپردازید.
برخی از مارک های معتبر پاوربانک ها
شیائومی،ای دیتا، سامسونگ، سونی، ریمکس، انکر و راموس از برندهای شناخته شده در تولید پاوربانک هستند.
برخی از تکنولوژی ها
با پیشرفت تکنولوژی شاهد افزایش قابلیت ها در تولید پاور بانک هستیم. هم اکنون پاور بانک هایی تولید شده اند که بدون احتیاج به اتصال کابلی قادر به شارژ کردن هستند.
هنگام خرید پاوربانک خوب است دقت کنید تا دارای قابلیتهای زیر باشد:
Quick time -: شارژ شدن سریع پاوربانک Multi Protect -: شارژ ایمن Fit charge -: تخصیص هوشمند شدت جریان خروجی - قابلیت شارژ دو دستگاه به طور همزمان - قابلیت شارژ Low Power برای شارژ هدست بلوتوث و مچ بند