به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، شبکه خبری المسیره یمن از حمله جدید پهپادی به فرودگاه بینالمللی دبی در واکنش به حملات نظامی امارات خبر داد.
شبکه خبری المسیره اعلام کرد که «نیروی پهپادی ارتش یمن، در حملهای منحصر به فرد، فرودگاه بینالمللی دبی را با یک پهپاد از نوع صماد-3 هدف قرار داد».
یک منبع در یگان پهپادی ارتش یمن به شبکه المسیره گفت که «عملیات فرودگاه بینالمللی دبی، بعد از رصد و کسب اطلاعات دقیق انجام شد».
فاصله فرودگاه بینالمللی دبی که یکی از مراکز حیاتی اقتصاد امارات است، تا یمن بیش از 1200 کیلومتر است.
سرتیپ «شرف لقمان» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در همین خصوص اعلام کرد که حمله به فرودگاه دبی پس از فرودگاه ابوظبی، «در پاسخ به جنایات متجاوزان» [سعودی-اماراتی] انجام شد.
شرف لقمان با بیان اینکه این حمله ثابت کرد که همه نقاط امارات در تیررس است، گفت بار دیگر از سرمایهگذاران میخواهیم که از امارات دوری کنند.
برخی منابع خبری گزارش دادند که پس از انتشار خبر حمله یمن با پهپاد به فرودگاه دبی،پروازها از این فرودگاه یکی پس از دیگری با تاخیر مواجه شدهاند.
پیشتر نیز ارتش یمن در واکنش به حملات امارات در یمن، فرودگاه ابوظبی را با همین نوع از پهپادها هدف قرار داده بود.
یک ماه پیش در چهارم مرداد ماه 1397 یگان پهپادی ارتش و کمیتههای مردمی یمن اعلام کرد که با پهپاد جدیدی به نام «صماد 3» توانسته به فرودگاه ابوظبی چندین حمله کند و این حمله در واکنش حملات نظامی امارات در یمن بوده است.
بیست روز بعد، محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله اعلام کرد که این حمله حداقل 14 زخمی بر جا گذاشت و به بخشهایی از فرودگاه نیز آسیب زد.
بعد از حمله به فرودگاه ابوظبی، برخی منابع در خصوص پهپاد صماد-3 گفتند که این هواپیما مسافتی نزدیک به 1500 کیلومتر را طی کرد تا به فرودگاه ابوظبی برسد.
قبل از حمله به فرودگاه ابوظبی، یگان پهپادی یمن همچنین در تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۹۷ (18 جولای) تاسیساتی وابسته به شرکت نفتی آرامکو عربستان در منطقه ریاض را هدف قرار داده بود.
حمله پهپادی، تنها واکنش ارتش یمن به امارات نیست. یگان موشکی ارتش و کمیتههای مردمی یمن سوم دسامبر 2017 (12 آذرماه 96) تأسیسات اتمی در حال ساخت امارات عربی متحده در ابوظبی را هدف یک فروند موشک کروز قرار داده بود.
یک منبع نظامی در آن زمان به شبکه خبری المسیره یمن گفت که این موشک در آگوست (2017) با موفقیت آزمایش شده بود و با دقت به هدف خود در امارات اصابت کرد.
حدود 2 ساعت پس از مخابره خبر هدف قرار گرفتن فرودگاه دُبی، سازمان هواپیمایی امارات مدعی شد که خبر حمله به فرودگاه دبی صحت ندارد. رسانههای اماراتی - سعودی عموما اخبار مربوط به عملیات نیروهای یمنی را یا سانسور میکنند و یا تکذیب.
امارات بعد از عربستان سعودی، عضو شماره دو «ائتلاف عربی» علیه یمن است که جنگ نظامی را از ششم فروردین 1394 علیه یمن آغاز کرده است.
امارات علاوه بر حضور در جنگ، بعد از شکستهای متوالی عربستان در جبهههای مختلف یمن، فرماندهی عملیات اخیر این ائتلاف در جبهه ساحل غربی یمن را بر عهده گرفت اما جز موفقیتهای محدود در نزدیکی بابم المندب (شامل مناطق ذوباب، کهبوب و المخا) این عملیات بزرگ نیز که از اواخر اردیبهشتماه آغاز شد، تاکنون شکست خورده است.