۷۵ درصد نان‌ها با اسید فولیک و آهن غنی می‌شوند
رئیس انستیتو تحقیقات صنایع غذایی:
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: بیش از ۷۵ درصد نان‌ها به جز سنگک در ایران، با اسید فولیک و آهن غنی می‌شوند.
تعداد نظرات: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
بحثهای ضد و نقیض است که اهن افراد را کودن و تنبل و بیخاصیت ولی جثه را درشت و رنگ را تیره میکند و استفاده از اهن مازاد توطیه دشمنان خارجی است که از بیسوادی مسلمانان استفاده سو ی میکنند. بهتره که اضافه نکنید ولی به نانوایی دو نوع ارد ساده و غنی شده دهید که افراد به تشخیص خود و نه اجباری این نوع ارد و نان مصرف کنند و لازمه که توطیه شناس در هر ارگان باشد که مسایل را تحلیل کند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۷
این دروغ راسته شاید هم هفت شنبه چهلم برج این مهم انجام بشه
ارسال نظرات
captcha
آخرین اخبار