گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- نگار کرامتی؛ ظهر روز گذشته تعدادی از دانشجویان خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در اعتراض به کیفیت پایین مواد غذایی ضمن برگزاری تجمع، ظروف غذای خود را نیز مقابل سلف گذاشتند که بلافاصله کارمندان سلف دانشگاه این ظروف را جمع کردند.
یکی از دانشجویان معترض داشگاه علوم پزشکی سبزوار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در سبزوار، گفت: اعتراض ما به غذای سلف در خصوص مواد اولیه ای است که متاسفانه کیفیت خیلی پایینی دارد و همین مسئله باعث نارضایتی دانشجویان شده است.
این دانشجوی معترض اظهار کرد: طی چندماه اخیر نماینده شورای صنفی به آشپزخانه سلف رفت تا کیفیت غذا را بررسی کند و راهکارهای خوبی در جهت ارتقای کیفیت غذا به مسئولان سلف داده شد؛ اما بازهم توجهی نشد.
وی با اشاره به مطالبه گری های صورت گرفته عنوان کرد: دانشجویان علوم پزشکی سبزوار به وضعیت کنونی سلف بسیار معترض هستند و با توجه به مطالبه گری دانشجویان، متاسفانه مسئولین دانشگاه پاسخگو نیستند.
علی تیموری، دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در سبزوار، گفت: کیفیت غذا طی یکسال اخیر به شدت کاهش یافته است، دورچین غذا حذف شده است؛ همچنین در یک ماه اخیر چون قراردادی با شرکت جدیدی بسته نشده و شرکت قبلی هنوز سرکار است، نارضایتی دانشجویان دوچندان شده است.
تیموری با اشاره به کیفیت غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: دراکثر اوقات نان، دوغ، ماست که حق تمام دانشجویان است را حذف میکنند و همچنین غذاهای عجیب و غریبی چون لپه پلو و سایر غذاهای من درآوردی طبخ میشود.
دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بیان کرد: طی یک سال اخیر با ریاست دانشگاه و معاونان جلساتی گذاشته شده است و اعتراض دانشجویان را به مسئولین منتقل کردیم؛ اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدیم.
تیموری ادامه داد: در بخش لبنیات تغییراتی صورت گرفته است؛ اما در بخش های دیگر نارضایتی فراوانی وجود دارد.
وی با اشاره به نبودن استانداردهای موجود در سلف دانشگاه علوم پزشکی سبزوار اظهار کرد: وضعیت بهداشت فردی افراد حاضر در سلف، نبودن تهویه مناسب از مهم ترین مشکلات حاضر در سلف دانشگاه است.
دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در پایان عنوان کرد: با توجه به اینکه تنوع غذایی در اختیار شورای صنفی است؛ اما بازهم دراین زمینه بسیار محدود هستیم.
یکی از حقوق طبیعی دانشجویان در محیط دانشگاهی این است که حق انتخاب غذا داشته باشد و متناسب با سلیقه و فیزیک خود، غذای مورد نظر خود را انتخاب کند؛ متاسفانه کیفیت نامناسب غذا، عدم رعایت استانداردهای غذایی لازم و عدم تنوع غذایی در خیلی از دانشگاهها، این حق انتخاب را از دانشجویان گرفته و این مساله سبب نارضایتی عمومی در بخش تغذیهای دانشگاهها شده است؛ با این حال امید است مسئولان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در این موضوع ورود جدی داشته باشند و مسئله کیفیت پایین غذای سلف این دانشگاه را حل کنند.