برنامه فعالیتهای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تدوین و تصویب شد که به موجب آن، توسعه بازار خدمات اولویت اول است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به منظور توسعه کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی کشور تشکیل شده و فعالیت میکند و در حدود ۴۰۰ مرکز آزمایشگاهی تخصصی در سراسر کشور را تحت پوشش دارد.
بنابر اعلام دبیرخانه شبکه آزمایشگاهی، برنامه فعالیتهای شبکه برای سال ۹۸ تدوین شده و به تصویب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز رسیده است. بر این اساس، شبکه آزمایشگاهی به منظور توسعه بازار خدمات آزمایشگاهی مراکز عضو، برنامههای انگیزشی متنوعی را برای ترغیب پژوهشگران، صنایع و شرکتهای دانشبنیان در سال ۹۸ اجرا خواهد کرد.
از فعالیتهای دیگر شبکه در سال ۹۸، ورود به بازار خدمات آزمایشگاهی خارجی، بهویژه کشورهای همسایه است. وجود دانشگاههای متعدد و حضور تعداد قابل توجه پژوهشگران در کشورهای همسایه، فرصت ارزشمندی را برای مراکز آزمایشگاهی ایران فراهم کرده و شبکه آزمایشگاهی ایجاد زیرساختها و سازوکارهای لازم برای عرضه خدمات این مراکز به مشتریان خارج از کشور را در برنامه کاری سال ۹۸ قرار داده است.
شایان ذکر است، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به منظور تسهیل و تسریع اجرای برنامههای توسعهای شبکه آزمایشگاهی، حمایتهای تشویقی متنوعی را تخصیص داده است.